Život se skládá ze samých paradoxů


22. ledna 2012, autor Eva,



„Evíku, jsi citovaná ve víkendu MF DNES,“ dostala jsem zprávu na Facebooku.
Vrhla jsem se na sobotní noviny a taky, že jo. V článku Máš to bolavě vypointovaný se zabývají tvorbou na literárních amatérských serverech a komentáři, které si autoři navzájem udělují.
Citují zde z webů www.mezera.org a www.pismak.cz.
Z Mezery konkrétně komentáře od uživatelů Bunny Girl, Evik, Eliah Bruno a Olda. Nick Evik jsem byla na Mezeře já a Olda je „náš“ Olda ze Sůvičky. A komentovali jsme povídku od autorky Figaro, která je na Sůvičce zaregistrována jako Katka. A chcete vědět kterou povídku? Ta je tu taky a jmenuje se Hedvika vezla králíka.  A aby se kruh uzavřel zprávu na FB mi poslala Bunny.
A proč píšu v minulém čase? Protože jsem na Facebooku dostala ještě jednu zprávu, a to, že literní server Mezera ukončil svou činnost. Proč se tak stalo, netuším, ale je to paradox, že v den, kdy se tento web zviditelní v celostátním deníku, zanikne. Pokračovat bude jen nakladatelství Mezera, které mimochodem vydalo dvě knížky Renému Vaňkovi, o kterém se v Mladé Frontě velice pochvalně zmiňují.
A chcete vědět, jak René Vaněk vypadá? Tak se koukněte na minireportáž Z autorského čtení v Sedlčanech: https://www.suvicka.cz/?p=12821
Jo, svět je malej a ten literární obzvlášť.
 
 






Zařazeno v kategorii Postřehy



Počet komentářů na “Život se skládá ze samých paradoxů” - 2


    Katka   (22.1.2012 (20.24))

    Tak z tohoto textu mám smíšený pocit (není tvoje vina) ješitný, páč jsem tu Katka, ale z té Mezery no, jen bych chtěla poděkovat a bylo to tam fajn, a fajn lidi, a veselo. Tak někdy příště třeba.. ps: René je celej hezkej....:)))


    Eva   (22.1.2012 (20.44))

    je nejen hezkej, ale taky mooc sympatickej... a jeho snoubenka Pavlína taky..



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička