Hook 23-01-12


23. ledna 2012, autor skraloup13,



V pátek dvacátýho se odpo na dálnici D1 vymáz Tomio. Když jsme se to dozvěděli, myslím my od Hooka, byli jsme v šoku. Mně osobně se na chvíli zastavilo srdce, byl jsem v kómatu, v tunelu a v prdeli a jedině to, že to Tomio přežil, mne vrátilo z5.
Milan Věncek v komentu na fb profilu „Tomio Okamura – veřejně známá osobnost“ mimo mnoha tun bezpáteřní adorace píše: „…pane Okamuro, Vaše Tsunami nabírá na síle…“.  
To jo. To teda jo! A nejhorší je, že tu Tsunami už asi nikdo nezastaví. Tahle Tsunami nás smete jak papírovou lodičku, jak vyschlej králičí bobek. My od Hooka už stavíme hráze, i když víme, že je to k hovnu.
Petr Pithart se po delší době probral a podělil se s okolím o myšlenku, že náš příští prezident by měl být Schwarzenberg, jelikož to je nebojácný Evropan. Chtěl bych Petra Pithartovic přátelsky upozornit, že Klokan Vendelín je mnohem nebojácnější. Navíc je Australan. A pokud bychom chtěli být za šťouraly, tak králem všech nebojácných je Vinnetou. Indián. Z Ameriky. A kámoš zná jednoho nebojácnýho Eskyma. Nějakýho Honzu Welzla.
V Senátu se asi dost nuděj. To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 23-01-12” - 1


    Eva   (24.1.2012 (14.32))

    Nebojácnější než Schwarzenberg je i Tomáš Řepka. Ten by se nebál ani Okamury. A na rozdíl od Vendelína je to Evropan.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička