Hook 01-02-12


1. února 2012, autor skraloup13,



My od Hooka máme zdravej rozum a ne na všechno skočíme. Reklamy bereme s rezervou a jsme dost vopatrný. Rozhodně nevěříme, že když do sebe sotva vstanem, nasypeme unikátní snídaňovou novinku jogurtové BeBe Dobré ráno, prožijeme roztančené dopoledne. Že vyběhnem z baráku a valčíkovým krokem zamíříme k metru. Tohle nefunguje. Určo ne. Zvlášť teď, když je kosa jak kráva, člověk se klepe jak ratlík a jediný, co ze sebe dostanete, je zmrzlej holub. Vo tanečním kroku si můžete tak akorát nechat zdát.
My taky hodně sledujem černou kroniku. Dost nám to pomáhá, jelikož pak máme pocit, že nejsme jediní, kdo je v prdeli. Zrovna včera jsme četli o jednom maníkovi, co skončil v Bohnicích. Je tam hospitalizovanej, chodí na psychoterapie a zatím jen pořád dokola opakuje jednu a tu samou větu – „Kde je prosimvás táta??“
Doktoři jsou z toho tumpachový, ale prej ho z toho dostanou. Až teda zjistěj příčinu. Tohle jsou fakt věci děsně zajímavý – myslíme tím, jak se někomu může takhle během chvíle převrátit život. A nikdo netuší proč.
Venku se neděje nic. Je jen kosa. To je vše.
……………….
Teď mi přišla zpráva od jednoho známýho z Fb. Prej toho kluka zná. Toho z těch Bohnic. Prej o nic nejde. Prej to bude v poho. Prej se mu akorát posraly Wokna a klip Máma od Luneticů se dostal do smyčky. Než to stih vypnout, byl mešuge.
Tak, teď je to fakt vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 01-02-12” - 1


    Eva   (1.2.2012 (19.05))

    Já myslím, že bys něčemu věřit měl, člověk je pak v životě spokojenější. Aspoň reklamě na chlast, co doporučuje pět ze čtyř alkoholiků.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička