Hook 08-02-12


8. února 2012, autor skraloup13,



My od Hooka můžeme říct jediné – už je to tady! Po alkoholu, tabáku a tuku se zjistilo, že další smrtelné nebezpečí pro lidstvo představuje cukr.
Tedy, „se zjistilo“. Zjistili to kalifornští vědci, protože ti jsou jednak napřed a pak maj taky hovno co dělat. Výzkum to musel bejt asi náramnej, spousta grantů a tak, ale ono se stačilo rozhlídnout okolo sebe. Třičtvrtě Američanů je tlustejch a z rejže to není, to dá rozum. Nicméně teď to máme posvěcený od vědců, od těch kluků ušatejch americkejch a nezbejvá, než se s tím smířit.
Proslýchá se, že cukr by měl bejt na stupnici zabijáků někde mezi napalmem a neutronovou bombou. Ty jo, to jsou věci. Teď se prej vědci zaměřili na dětskou krupičku, polohrubou mouku a fritovací volej. Přijde nám, že ten svět nějak magoří.
V každém případě my zůstáváme u Gambrííínusu deset. Tam žádnej cukr není, neb je to nápoj hořký a na alkohol jsme zvyklí. Majitel Hooka jen pro jistotu vyškrt z jídeláku sachra a bábovku, aby nebyl popotahovanej orgánama, že zabíjí hosty.
Venku mrzne míň, jelikož mi chytlo auto. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 08-02-12” - 1


    Eva   (8.2.2012 (12.13))

    ten výzkum si zřejmě zaplatila firma na výrobu umělých sladidel... bych řekla, že všichni Američani kromě kandidátů na prezidenty jsou tlustý, na mý dvě hubený kámošky, co tam byly, všude pokřikovali: "Děvčata, vy jste tak krásný a štíhlý, vy určitě nejste z Ameriky."



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička