Hook 09-02-12


9. února 2012, autor skraloup13,



Klouzající motoráky zůstávají bezmocně viset na tratích.
My od Hooka tomu docela rozumíme, jelikož když jsme včera šli domů, tak dva z nás taky zůstali viset. Na trati. Drželi se zábradlí, nohy jim šly do stran a mluvili nespisovně. Před chvílí jsem dostal zprávu, že už jsou doma. Pevná vůle a jasnej cíl dokáže zázraky.
Tomio Okamura povídal, že za současný mrazy může globální oteplování. Jasně. Stejně jako za přeslazený kafe, co teď piju, může těžba soli. Přijde nám, že Tomio už není tak bystrý, jako byl dřív. Pořád sice ještě dokáže se zavázanejma očima nakreslit schéma mozku, atomové elektrárny a dvojzvratné páky, ale už to není náš starý a bystrý Tomio. Doufáme, že je to jen přechodné. Nebudeme přece polemizovat s debilem. To by bylo pod naši úroveň. A možná i jeho.
Vlaďka Erbová bude mít stejný kočárek jako Victoria Beckham. Oba budou mít čtyři kola. Nám od Hooka to přijde děsně zajímavé. A možná budou mít i stejnej nočník. Navrchu otevřenej a jinak nepromokavej. Možná, aby to nevypadalo, že se jedna opičí po druhé, by v jednom nočníku mohly být dírky. Že je jako jinej. Ale to je jen takovej nápad.
Musíme něco dělat. To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-02-12” - 1


    Eva   (9.2.2012 (12.35))

    vy od hooka si dávejte v těhle mrazech pozor, ať mně nezmrznete:-)) asi Tomio, coby prezidentský kandidát, chce navázat na tradici, že náš prezident rozumí úplně všemu a počasí ze všeho nejvíc... možná, že už plodí knihu Tomiova, nikoli modrá planeta...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička