Hook 20-02-12


20. února 2012, autor skraloup13,



Jak jistě všichni víte, my od Hooka hodně čteme. Ovšem ne vše, co přečteme, nám podá kompletní informaci.
Třeba nedávno jsme se dozvěděli, že kapitán potopené lodi Costa Concordia Francesco Schettino měl ve vlasech kokain. Četli jsme ten článek několikrát, ale víc tam nebylo. Přitom všichni víme, že toho měl Schettino ve vlasech mnohem víc. Jmenovitě dvě berušky, malého motýlka a sedm vystydlých nudlí z hovězí polévky, která se ten den podávala na klimatizované sluneční palubě.
Český Bon Jovi, nám neznámý jakýsi Petr Poláček si usmyslel, že bude za drsného rockera a nechal si na ruku udělat kérku. Není to překvapivě srdce propíchlé šípem, ale text. Přinášíme jeho plné znění:
„Nikdo nerozdává rány tvrdé jak život! Ale nejde o to jak inkasuješ, ale kolik ran uneseš, a přesto se zvedneš! Kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, jenom tak se vítězí!“

Mno, myslíme, že tatér zbytečně plejtval inkoustem. Kdyby mu tam vytetoval „Jsem kretén a už mi to zůstane“, vyšlo by to na stejno.
 
Poznámka pod čarou – Jistě vám neuniklo, že se na Hooku občas objeví nějaké podivné, psychedelické video. Nebuďte z toho rozhození, nic se neděje. My si pouze zkoušíme takové malé herecké etudy, jelikož budeme točit film. Více o tomto v příštích dnech.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 20-02-12” - 4


    Eva   (20.2.2012 (11.41))

    no, a to nepsali,co všechno měla ve vlasech a ústech jeho moldavská přítelkyně...na video se moc těším, doufám, že stejně chápeme slovo "psychedelické" jako ulítlé...


    Agin   (20.2.2012 (15.21))

    Ráda počkám na více informací o natáčení toho Psychedelika...jen taková podotázka....a budeme tam hrát všichni my ze Sůvičky?


    skraloup13   (20.2.2012 (15.29))

    obsazení rolí je věc, která se bude řešit až uzraje čas... to, co je označeno jako herecká etuda (eufemismus pro průser), je k vidění na Fb... jinak informace o natáčení budou kusé - pokud budou... neradi bychom přišli o myšlenku... lidi seknou naprosto všechno :-)


    Agin   (20.2.2012 (17.40))

    Kusé???? Jakože kus po kusu???? Beru.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička