Hook 22-02-12


22. února 2012, autor skraloup13,



Tak jsme se včera dozvěděli, my od Hooka, že hraběte Domenica Martucci, kterej dřív oprašoval Bartošovou, vyrazili z večůrku, kterej pořádala Agáta Hanychová. Ta prej nechtěla, aby se z áčkové akce stala déčková.
No, hele, Agáta, nejsou voni nějaká mimo? Akci, která má od začátku rating Y-, může takovej libovej hrabě jenom povznést. Navíc stejně šlo jen o to, aby se prodalo pár fotek Hanychovej, jak stojí na sněhu v Nízkejch Tatrách a ukazuje kozy.
My bychom třeba od Hooka hraběte nevyrazili. Když by zatančil na výčepu a roztrhal si triko, moh by zůstat. Nám pitomci nevaděj. Nám nevaděj ani kreténi a debilové, jelikož jsme tolerantní a pak taky víme, že i když dnes nám to děsně myslí, už zítra vše může být jinak. Dáte si blbýho jointa, vysmažíte si mozek a máte outfit retardy jen to hvízdne.
Už se asi na ty pavlačový drby vykašlem. Zítra dáme vážnější téma. Brownův pohyb částic, nebo něco podobnýho.
Ad náš film – Dostali jsme spoustu dotazů, ale nejčastější byly tři. Na ty odpovíme.
1/ Ne Romane, mladýho prince hrát nebudeš, jelikož tahle role tam není.
2/ Ne Panki, nominace na Oscara je až po natočení filmu. Ne před.
3/ Ano, režisér budu já.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 22-02-12” - 4


    Eva   (22.2.2012 (13.19))

    Agáta by se určitě vyšvihla o několik levelů vejš, kdyby pozvala svou přítelkyni Mesárošovou, protože to chce někoho, kdo není mediálně provařenej a přitom srší inteligencí. Anebo tam byla? A už přemýšlíš, co si vezmeš na sebe, až si půjdeš pro Českého lva?


    skraloup13   (22.2.2012 (13.32))

    až půjdu pro Českého lva, budu mít jednoduchý, volnočasový outfit v pastelových barvách a vespod střízlivý, červený top... myslím, že to bude tak akorát... jde o to, aby člověk moc nevyčníval, ale taky nezapad... ad Mesárošová... u té jeden neví... ta je všude a nikde... mám pocit, že v každém z nás se ukrývá kousek Mesárošové, neboť platí otřepané klišé, že nikdo nejsme dokonalý...


    Eva   (22.2.2012 (14.03))

    Možná, že by se více hodil top v barvách nachová, lila, purpurová, champagne, bordó, fuchsie, vlčí mák, švestková, paprika, růžové dřevo či korálová.


    Agin   (22.2.2012 (14.37))

    Tak ti děkuji....................................



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička