Hook 05-03-12


5. března 2012, autor skraloup13,



Jak jsme si my od Hooka všimli (my si všímáme naprosto všeho), tak má dnes svátek Kazimír. Já bych řek, že je to skoro horší, než kdyby bylo pátek třináctého. I když, kdyby bylo v pondělí pátek třináctého, tak to je stav, pokud by tedy nastal, který lze označit jako disharmonické jsoucno. Mimochodem, slíbili jsme vám, že vám tenhle pojem objasníme. Teď už to tedy víte.
Brožová prej v Bídnících ukazuje kozy, jak kdyby měl bejt zejtra soudnej den. Chtěli bychom Katku uklidnit, že soudnej den bude jindy, takže je může přikrejt. V noci je pořád ještě okolo nuly, tak ať jí nezačnou kašlat.
Včera jsem se na moment stavil u Hooka, jen tak svlažit hrdlo před posilujícím spánkem. Já to tak dělám vždycky, protože ve spánku se většinou nepije a člověk pak mnoho hodin nepřirozeně dehydratuje. Mám se rád a nechci se huntovat. Za tu chvilku mi Tomáš Klus z rádia třikrát vyprávěl jakýsi zmatený příběh. Málem jsem pak netrefil domů. Já mám svejch starostí dost a nepotřebuju poslouchat, jak je v prdeli někdo druhej, kterýho ani neznám, jelikož ho opustil jeho věrnej kůň a on to nemůže rozdejchat. S tím Klusem bude potřeba něco udělat.
Venku to vypadá docela vybraně. Nicméně si myslím, že stejně začne chcát.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 05-03-12” - 2


    Eva   (5.3.2012 (12.28))

    ukazování poprsí nemá žádný vliv na dějovou linii Bídníků, přestože jedna z postav je prostitutka Fantina, která má být hodně zbídačelá... no jestli ji hraje Brožová, tak to bude bída v plném lesku:-)))


    Agin   (5.3.2012 (14.26))

    Tak nevím, když se mrouskají kočky, je vždycky po "ruce" nějaký kocour. Možná se mrouskají i kozy a po ruce žádný kozák....Don je fakt poněkud z ruky. A co třeba Burlaci na Volze?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička