Hook 19-03-12


19. března 2012, autor skraloup13,



Nejdřív krátké ohlédnutí za právě uplynulým víkendem. Užili jsme si to my od Hooka dokonale. Grilovalo se, pilo se, tančilo se, občas se i zpívalo, též bylo mnoho smíchu, občas někdo řekl nějaký poučný příběh, prostě večůrek jak vymalovanej. Ještě teď jsem z něj trošku mátožnej. Chtěl bych poděkovat všem. Díky díky díky.
Přestože jsme se o víkendu skalili nevídaně, stále jsme samozřejmě sledovali, co se děje u nás či ve světě, neb je to naše přirozenost a toho se nezbavíte, i kdybyste zrušili basu Jamesona. (Mimochodem, byla teď akce, že za asi pět panáků dostanete jako dárek brejle proti ostrému slunci. Mám těch brejlí sedm kusů.)
Poslanci Sejmu prej spoustu let jedli posypovou sůl. Myslíme, že se zas až tak moc neděje, protože takovej poslanec musí vydžet mnohé. Je to člověk ukutý ze zvláštního materiálu, kterého nezdolá prakticky nic. My od Hooka si myslíme, že naši poslanci sice posypovou sůl nejedí, ale zato žerou koláčky z marjánky. Soudíme tak podle toho, co z nich leze. Na Hradě pak jedou v něčem onačejším – to je jasné.
Ráno byla mokrá vozovka, ale nebe mi přijde suché.
Uff, to zas bude den. Přijde mi, že jsem někde propil karmu i s aurou.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 19-03-12” - 2


    Eva   (19.3.2012 (11.01))

    Tak Jameson teď dává brejle, no my máme pěkný trička.


    Agin   (19.3.2012 (15.32))

    Jameson dává brejle? Slabota, to Tuzemák přidá i bílou slepeckou hůl!!! PS Karmu i s Aurou jsem viděla na Stodolní!



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička