Hook 22-03-12


22. března 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera řešili, jestli jsme světoví. Myšleno naše země a maníci, co v ní žijí. Co se týče politiků tak asi jo. Určo máme stejný zmrdy, jako jsou kdekoliv jinde. Možná i lepší. Pak jsme se mrkli na uměleckou scénu. Říkali jsme si, že tam asi kulháme, ale byli jsme příjemně překvapeni. Zjistili jsme totiž třeba tohle:
Raper Busher, přezdívaný příbramský Eminem, chystá duet s českou Beyoncé. Hudbu jim složí Míša David, alias Loyd Weber – má to být variace na hit Lejeme kolu. Režie klipu se chopil jihočeský Spielberg Troška. Za kmotry celé akci půjde Simon a Garfunkel, tedy Eva a Vašek. Původně měl jít Eric Clapton – Tomáš Klus – ale prý se vrací k pětiboji a nemá čas. Jsou již hotovy tři cover verze tohoto skvostu. Jednu dal Johny Cash – František Nedvěd, další Barbra Streisand – Katka Brožů a třetí Chuck Norris – Tomio Okamura. S Tomiem to bylo chvíli nejisté, protože zrovna počítal potřetí do nekonečna a chtěl odmítnout. Nakonec se včas dopočítal, trhnul rekord svého dvojníka a šel na to. Busher/Eminem s českou Beyoncé plánují turné po sokolovnách a jiných místnostech. Jako předkapelu si vybrali Beach Boys – Lunetic. Tiskovým mluvčím všech byl ustaven Borat, vlastním jménem Jarek Šimek.
Ufff – a pak že u nás kurva nejsou. Jsou! Jen se pořádně podívat a nemhouřit oči. Oddechli jsme si moc. Neztrácíme ani malej krok za nikým. A to je dobře.
Venku je divně. Až zmoknete, jsouc bez deštníku, nenadávejte. Já vám říkal, že bude chcát.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 22-03-12” - 1


    Eva   (22.3.2012 (18.09))

    tak bychom mohli pokračovat: Šárka Vaňková je česká Avril Lavigne, Leoš Mareš český Robbie Williams, Josef Zíma český Tom Jones a Heidi Janků česká Celine Dion...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička