Hook 27-03-12


27. března 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme zaznamenali, že se náš největší a nejspanilejští prezident Václav Klaus poprvé vyjádřil k panu horolezci Bémovi. „Odposlechy ničí demokracii“, řekl.
Tak s tím naprosto souhlasíme. Když se pomocí odposlechů zjistí, že se pár zmrdů domlouvá na tom, jak zbytek národa vojebou a nakradou si ještě víc, než už maj nakradeno, tak je celá demokracie v hajzlu.
Demokracie je totiž posvátná kráva. Jeden z nás dokonce tvrdí, že demokracie je kurva posvátná kráva. A nechat si ji zničit tím, že nějakej úchyl poslouchá, jak si gauneři hrajou do not, to teda ne! Národ by měl povstat. Národ by měl vyjít do ulic. Národ by měl stavět barikády. Národ by měl vzít do rukou zbraně a s plamenným pohledem a čistou vírou v srdci bojovat proti tomu, aby se dostalo na veřejnost všechno to dojebaný svinstvo.
My od Hooka národu držíme palec a od svých půllitrů budeme sledovat, jak to dopadne. I když, my už dopředu víme, jak to dopadne. Nijak. Voni ti nahoře to maj vošéfovaný a v podstatě to s náma myslej dobře. Voni nás nechtěj zabít. Voni nás chtěj jen voholit na kost. Tak vo co de. Dějiny ukážou, že jsme měli pravdu.
Ufff. Dcera Nadi Urbánkové soutěží v Americe o titul nejkrásnější Asiatky. Ty krávo. To jsou všichni na tripu? To si všichni dali lajnu? No, my do toho jdem taky. Vybrali jsme jednoho z nás, co má alergii na sluníčko a přihlásili ho do soutěže o nejkrásnějšího Černocha mezi Eskymáky. Hlavní výhra je chovný tuleň. Šmolda nám ho v kuchyni u Hooka udělá a sežerem ho s těstovinama. Jo!
Bude chcát. Odpoledne. Vzpomeňte si na mě.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-03-12” - 1


    Eva   (27.3.2012 (11.01))

    no já bych řekla, že ten jeden už to má spočítaný...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička