Hook 30-03-12


30. března 2012, autor skraloup13,



My od Hooka, jak všechno sledujeme, jsme zaznamenali nové stanovisko EU, ve kterém stojí, že české ženy diskriminují muže. To je velká pravda, ať se to někomu líbí nebo ne.
Já osobně s tím mám velice smutné, možná až tristní zkušenosti. Nedávno jsem byl s jednou modelínou na večeři, a když došlo na placení, čekala, že to zatáhnu. Cože? To jsme jako kde? Prvák nekradu, a druhák se diskriminovat nenechám. Kurva. Vždyť jsem od Hooka. To, že mne ženský předbíhaj na gyndě beru jako folklór, ale nedávno se jednej revmatickej důchodkyni udělalo ve Špáru ve frontě u kasy šoufl, chtěla jít dopředu a to už jsem fakt nerozdejchal. Poslal jsem ji kamsi, protože srát na hlavu si nenechám. Víte, jde jen o to zůstat zásadovej. Stát si za svým, neuhnout a jít do toho srdcem. Pak ti blbečci z EU těžkou budou moct psát něco o nějaké diskriminaci. Českej chlap byl vždycky hrdej, pevnej jak skála, vysportovanej a učenej, starostlivej a plnej lásky ke všemu, co se mu zdálo, že by moh bejt jeho bližní, českej chlap byl ochoten za pravdu umřít, nebo se aspoň pohádat, byl takovým prototypem mužství. Zkouknout českýho chlapa jezdily zájezdy z celýho světa, hotely byly plný turistů lačnejch vyfotit si něco, co doma nemaj, co znaj jen z četby knih Karla Maye. Je potřeba se k tomuto vrátit. Je potřeba jít ke kořenům, a pokud to nebude stačit, vrtat ještě hloub. Tohle si myslíme my od Hooka a můžete vzít jed na to, že se nepletem.
Horolezec Bém se v rozhovoru pro časopis Reflex rozčílil, že jako vo co de, že se nic nestalo, a že u nás existujou zákony. Milý horolezče, u nás existuje kde co. Ovšem málo co platí. Pokud zákony budou pouze existovat a nebudou platit, je to celkem k hovnu.
V noci chcalo. Přes den bude taky chcát. Pole to potřebují. Fajn víkend.
To je vše.              






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička