Hook 12-04-12


12. dubna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme nedávno zaznamenali, že EU připravuje novou normu. Pro kadeřnice. Že prej nebudou smět nosit vysoký podpatky, šperky s briliantama a jinejma diamantama a pro jistotu ani hodinky, jelikož stříhání vlasů nejsou dostihy. My se tomu nedivíme, jelikož zregulovat se musí všechno. My jsme samozřejmě lehce napřed, protože třeba hodinky nenosíme ani na hajzl, jelikož se nenecháme stresovat, že nestíháme. Všechno chce svůj čas, i kdyby se vám zdálo, že jde jen vo hovno.
Mluvili jsme včera na výčepu s jedním maníkem, kterej se živí jako kominík. Trošku jsme ho strašili, znáte to. Sranda a tak. Tvrdili jsme mu, že je před schválením nová směrnice EU, která říká, že všichni kominíci budou muset mít nový štětky, jelikož ty starý nejsou bio a eko. Chvíli o tom smutně dumal, dal dva grogy a pak povídal, že celá EU mu může políbit prdel, jelikož je se svou starou už jedenáct let a rozvádět se nebude. Přijde nám, že tu srandu nepochopil.
Venku chčije jako blázen. Je to takové uspávající. Obloha zatažená jak roleta u Hooka. No nic, hodnoty jdou vytvářet i v dešti.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 12-04-12” - 3


    Eva   (12.4.2012 (11.48))

    Evropská unie díky svým stupidním opatřením a návrhům už dávno ztratila kredit. Nechápu však, kde se ti pitomci pořád berou. A hlavně, jak to, že se dostávají do vysokých funkcí. Někde je chyba.


    fotoeva   (12.4.2012 (13.09))

    Bezvadný i přes dnešní počasí a jiné --nic moc-- jsem se zasmála.


    eliah bruno   (18.4.2012 (18.11))

    vám to teda VŠEM prozradím... budiž mi nadále půda lehká... ty blbostě EU jsem dávnotomu sepsal souhrně - myšleny byly jako stjupidfrky teda... dal jsem je k nakouknutí Efraimovi Blimštajnovi - kamarádu ve zbrani teda... leč nevjeděl jsem, že přesídlí do Bruxelu, chtěje dělat kariéru politickou ve stínu chcavýho chlapečka... A von se ten přechytralej židák vytasil s mejma řádkama na jistý komisi - a voni 18 hodin dumali a pak většinou 2 hlasů vše akceptovali - a včil je Evropa vprdeli... a chlubím se... mým přičiněním! S Efraimem se šábuju o plat... ale ten Žid mne bere u huby... dává mi iba 30 per cent... kurva nekřesťanská teda!! Nechť mi středoevropané prominou - nebylo to tak mnou myšleno.... inu - stalo se! :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička