Hook 17-04-12


17. dubna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera četli, že ušlechtilá zvířata jsou v kurzu a že stále víc a víc lidí chce mít kontakt s koněm. No, proti gustu žádnej dišputát, říkala moje babička, která byla víc než tolerantní, ale vocaď pocaď. Někdy nám přijde, že lidi začínaj mít choutky jak tenkrát v tom dekadentním Římě, kde se děly prostopášnosti nevídaný. Já osobně si myslím, že ovce je ušlechtilá taky a není to tak nebezpečný.
Vono je vůbec všechno tak nějak ujetý. Jak kdybychom všichni byli na tripu. Pustíte si telku a koukáte na žirafu, která sežere duhu a vysere barevný lentilky. Ty si pak jdete koupit do Špáru a říkáte dětem, že jsou moc mňam. No, já bych to do huby nevzal. A takovejch věcí je halda.
My od Hooka jsme si říkali, že se tímhle nedáme zmást. Jedem si to svoje, úchylky potlačujeme v zárodku, máme neměnnej outfit, jasnej cíl a pevnou vůli.
Včera jsem probíral se svým stylistou, v čem budu v létě chodit k vodě. Furt mi nutí sandály, ale nevím. Asi si nechám martensky, i když riskuji, že se se mnou rozejde. No co, tak budu zasejc singl.
Venku ažůro. Příroda s náma hraje nepěknou hru. Naláká neznalé na sluníčko, a když jsou dost daleko od domova a bez možnosti se ukrejt, tak je zechčije. Příroda je pěknej hajzlík.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 17-04-12” - 1


    Eva   (17.4.2012 (9.39))

    no jo, ale kde seženeš narychlo ovci, navíc u Hooka...martensky si sundávej těsně před vstupem do vody, vono se v nich blbě plave, jinak za žádných okolností...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička