25. dubna 2012, autor eliah bruno,



 

 

 

 

 
(Villon nechť promine!)
mravy – nemravy (rondeau)


                          má milá hezkej pupek má
                          chci vyzpívat včil její krásu
                          žárlivky – že ženete mne k ďasu?
                          však máte stehna hubená!
                          smrténka navždy nezvaná
                          si čuchá k lbi i k zbytkům vlasů
                          (milá má hezkej zadek má)

                          já dřív jsem bral vše co jsem bral
                          huba má křivá dycky v špásu
                          v orgasmech sípěl pozbyv hlasu
                          kůži mi děvka sedrala!
                          (má milá hezký kozy má)

                          že jaro ve mě vřele vře?
                          jsem napsal dopis bez příkras
                          a mnohá na mne zanevře
                          váš útlocit mi láme vaz
                          zelený trhnu  bo le ráz!
                          lásek se nikdy nepozbavím
                          (však smyčku uzlí na provaz…)

                          jen ten váš mrav!  vaše  m r a v y!!

                                             :-))

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

do uška:

snad jste sůvičkáři pochopili, že naivně reaguji na vaše řádky – tak  zlo vol né (hehe)

nejni nás tady moc, leč skoro šeci měli (měly) potřebu obout se do autora, kerej publikoval "Před usnutím dopis" – čili do mne – nešťastníka…. óh lala!

kolegové – když Cézanne se odvážil vystavit poprvé svá plátna…NIKDO z kritiků nechtěl vnímat jeho malování (a o to šlo) – všeci se navezli do jeho osoby a spílali mu, pitvajíce z povzdálí jeho charakter!

I zabylo mi líto… že nechtě opakuji jeho kroky…

Žádný (žádná) z vás se nezamyslel(a) nad formou a obsahem, jen jste mi nasadili psí hlavu – vy outlocitové hehe! – viz:

Nový komentář u příspěvku "před usnutím dopis…"
Autor : skraloup13
Komentář:
netuším, kdo si tady s kým co vyřizuje, ale myslím, že tohle může napsat pouze zmrd…. tohle není o ničem, snad jeh o tom, že jsi ujetej debil, milý Eliahu

————————————

Vaše mlčení k takové oplzlé nehoráznosti – holky moje kamarádky – mne tlačí k úvaze, že se s tímto nevšedním názorem na mne plně ztotožňujete… aivaimir 🙂

 

No – ujetej debil a ZMRD… asi je to součástí vašeho útlocitnýho lexikonu!

 

Shalom…

🙂
 

 







Zařazeno v kategorii Poezie



Počet komentářů na “…” - 6


    Eva   (25.4.2012 (15.56))

    Eliahu, komentovala jsem toliko obsah i formu tvého díla Před usnutím dopis. Tvoje spory s jinými autory zde mě nezajímají a jsem nad ně povznesena. Pokud máš pocit, že jsi nový Henry Miller či Charles Bukowski a že jsem prudérní moralistka, která nechápe "vyšší dekadentní" umění, tak se velmi mýlíš. Sprostá slova mně nevadí, pokud má dílo nějakou hodnotu (stačí, když je vtipné). Ovšem pokud si myslíš, že tato změť oplzlých slov, která padají z úst průměrného chlapa běžně při onanii, bylo umělecké dílo, publikuj jej prosím jinde. Kde Ti budou rozumět (a kde ses ještě nepohádal). My přízemní pitomci na to nemáme:-)))).


    eliah bruno   (25.4.2012 (16.16))

    Eliahu považuji Tě za dobrého autora, ale toto je jen exhibice vulgárních slov bez jakékoliv literární hodnoty, takový slovní průjem. ...Text tu nějakou dobu nechám a pak ho vymažu (pokud tak neučiníš sám). ------------------------------------- Evko - obsah i forma.... hehe - dyk si to šecko rázem spláchla přece!... však ne va dí... :-) žádné SPORY neprovozuji... jen ten tvůj příznivec mne má za Zmrda... což necháváš velkoryse bočkom :-) ta "změť oplzlých slov" je analysa, která mne navždy dojímá! já se nehádám - ani s tebou, ani s jinýma.... nikoho zde jsem neosočil... a že své okolí i sebe nazýváš opozitně " my - přízemní pitomci".... - tak chtěně ze mne děláš debila, nevnímajícího nikoho... kdybych tě opravdu negoval, tak se na toto odpovídání vy se ru! ale dóbře...říkáš jednoznačně-ať táhnu... no tak jo! Mějte se tu dobře šeci!


    Eva   (25.4.2012 (16.29))

    Eliahu, to je reakce malého trucovitého děcka anebo hypertrofovaně ješitného chlapa. Nikdo tě nevyhání, poslala jsem tě někam pouze s dílem, o kterém je řeč. Všimni si, že "my přízemní pitomci" je se smajlíkem, pokud jej tedy ještě používáš v původním významu. Protože jsem měla v úmyslu dílo vymazat, tak je úplně jedno, co tam "můj příznivec" připsal. Nota bene, když můj příznivec věděl, že s dílem zmizí i jeho koment. Ovšem ty to tu musíš náležitě rozpatlat:-)))).


    eliah bruno   (25.4.2012 (17.09))

    máš recht... nejlíp je dílo vy ma zat... když jako nejde dokrámu... spálit na popel... aji s hříšníky! pak je ouplně šumfuk, co kdo napsal a cokdo kritizoval v intencích svých moralit - kerejma voblbuje okolí ctnostný... s pozdravem: Jdi se vycpat dívko! (už vim, proč sou chresťani tak úchylný teda) :-)


    Katka   (25.4.2012 (18.46))

    Páč jsem taky dotčená..velmi Tě obdivuju jako autora, ale báseň před usnutím byla nechutná, a to nejsem nijak úzkoprsá..ale dělej teda jak myslíš ješito! Bude se mně po těch krásných básních stýskat teda...Ostatní sprosťárny a keckání si strč někam..) Jdu se teda vycpat, já křesťan teda..:P


    Eva   (25.4.2012 (18.50))

    to nemá nic společného ani s křesťany ani s demokratickými principy... podívej se na Pravidla webu... nejsi první, komu, zde bylo smazáno dílo (dokonce bych řekla, že počet smazaných děl převažuje počet děl, co zde zůstala)...a taky už hodně autorů kvůli tomu odešlo...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička