Hook 26-04-12


26. dubna 2012, autor skraloup13,



Včera jsme my od Hooka měli takovou zadumanou. Moc jsme nemluvili, jen jsme tak seděli, koukali všude možně a distingovaně upíjeli. Ono někdy to tak je, že jeden nemá náladu na nic a než by ze sebe tlačil moudra, je radši zticha. On totiž jazyk muže je jako ostrý nůž. Old Shatterhand tvrdil, že pokud se nepoužívá, měl by zůstat v pochvě.
On toho Old Shatterhand řek víc, ale už si to nepamatuju.
Za chvíli tu máme květen, pak červen a je naplánovanejch takovejch akcí, že netuším, jak to budu stíhat. To je jen takovej povzdech. Samozřejmě stihnu vše.
Včera, když jsme se dívali na CNN, jsme mimo jiné zaznamenali, že jakýsi nimrod si splet své děvče s divokým prasetem, poslal jí to na komoru a bylo po ní. Víte, tohle nás docela zlobí, jelikož takovejmhle malérům jde předejít. Stačí, když si namluvíte dívku, která je aspoň trochu hezká. Ne moc, ale trochu. To stačí. Pokud si namluvíte nějakou hrůzu, musíte počítat s tím, že vám dlouho nevydrží.
Koukal jsem se na horoskop a prej dnes budu duchovně zaměřen. To by celkem sedělo, protože je mi tak mdlo, že první jídlo do sebe dostanu až někdy v podvečer. Ono je to vlastně dobře, protože jeden můj známej tvrdí, že se nemá jíst nalačno, jelikož to vede k neblahejm koncům.
Přemejšlíme, my od Hooka, že bychom začali točit sitcom. Krátkej a ze života. Akorát nevím, jestli stihnu uhrát pětiroli. Možná natočíme pilota a uvidíme. Dumali jsme, jestli by to nemělo mít nějaký děj, ale nekonec jsme se shodli, že bude stačit, když budeme akcentovat palčivé problémy dneška. To je natolik pitomý, že by to mohlo projít.
Venku je podivně. Ten, kdo nezná vrtochy přírody by řek, že je plážový počasí. Ten někdo neznalý se bude moc a moc divit, až ho to zechčije.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 26-04-12” - 5


    Eva   (26.4.2012 (10.23))

    Hláška s jazykem je geniální:-))))


    skraloup13   (26.4.2012 (14.43))

    mně přijde lechtivá - ale to mi došlo až poté, co jsem to poslal... mně většinou všechno dojde až poté :-)


    Eva   (26.4.2012 (15.51))

    takže "v pochvě" je kouzlo nechtěného?... no, to se povedlo:-)))


    Radka V.   (26.4.2012 (19.43))

    o)))i jsem si to myslela, že to tam prostě páslo a tak to hezky vyšlo o)) kniha by se mohla jmenovat 365 dní u Hooka (ale mate mě, že tam nejsou soboty a neděle)...jááá si jí určitě koupím....vyplníš mezeru na knižním trhu - fejetony z hospody na pozadí doby s aktuálním zpravodajstvím o množství srážek...to nemá chybu...


    skraloup13   (27.4.2012 (7.57))

    soboty a neděle tam nejsou... nejsou tam povětšinou ani svátky, neb my od Hooka fungujem pouze ve dny všední... občas i my musíme odpočívat... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička