Hook 27-04-12


27. dubna 2012, autor skraloup13,



Včera jsme se my od Hooka domlouvali, že o víkendu vyrazíme na cyklovýlet. Jsme sportovně založení, výlety máme rádi, tak co. Trošku jsme se chytli, když jsme domlouvali trasu, ale nakonec jsme souhlasili se mnou, že pojedem do Žlutejch lázní. Je to od Hooka kilometr z kopce a kilometr po rovině. Zpátky jde jet tramvají k Podolský vodárně a pak stočtyřicetosmičkou nahoru na Pražský. Domů. K Hookovi.
Pak jsme dali ještě půl sudu a skrečovali jsme to, jelikož jsme zjistili, že kolo má akorát Panki a ten povídal, že ho nikomu nepučí, protože k němu má vztah. Navíc abychom se po dvěstě metrech střídali, ehm, no, z výletu nebude nic. Ale co, ono má stejně chcát a v sobotu se u Hooka griluje, takže, mezi náma, na vejlet by jel jen úplnej trotl.
Český rozhlas prý omezí počet stanic. Předpokládám, že rozhlasových. Jestli nám ale bude chtít seknout stanici, co máme u Hooka, dostane po tlamě. Neumíme ještě všechny písničky pětibojaře Kluse tak, abychom je dali bez rádia.
Američtí vědci prý našli mystický bod G. Komici. Já ho našel už před léty. Leží na spojnici mezi výčepem a hajzlem u Hooka. Přesně uprostřed. Možná bych ho nenazval bodem G, ale spíš těžištěm všehomíra.
Víkend bude fajn. Trošku nás to vochčije, ale jinak to bude na klid. Mějte se.
To je vše.






Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 27-04-12” - 4


    Eva   (27.4.2012 (13.50))

    Myslíš, že byste zvládli dojít do Žlutých lázní pěšky? Že byste si udělali turistický výlet.


    skraloup13   (27.4.2012 (14.26))

    buď na kole, nebo nic... jelikož kola vesměs nemáme, tak nic...


    Eva   (27.4.2012 (15.17))

    my jsme si zas tuhle plánovali výlet na motorkách, měla to bejt taková Easy Rider... ale protože nikdo z nás motorku nevlastníme, tak z toho taky sešlo...


    skraloup13   (27.4.2012 (15.21))

    ono plánovat je ošemetný... lepší je nechat všemu volnej průběh...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička