Hook 09-05-12


9. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka, jelikož nám neunikne nic, jsme zaznamenali, že čtyři z pěti občanů našeho státu mají strach z toho, že díky EU u nás nastal odliv mozků.

Jo, to by sedělo. Ten strach je oprávněný. On ten odliv začal už před lety. A začal v nejvyšších patrech, takže v současnosti mezi našimi politiky nemáte šanci najít někoho, komu to myslí alespoň na úrovni mikrovlnné trouby. Pokračuje to dál a dál. Mozky se ztrácejí jak pára nad hrncem a jediný, kdo tu nakonec zbyde bude ten, kdo si dokáže tak maximálně utřít prdel.

Budoucnost je chmurná, ale my od Hooka neztrácíme naději. Vytvořili jsme na výčepu takový think tank, což přeloženo do češtiny znamená myšlenkovou nádrž. Udržujeme své mozky v pohotovosti, neustále je cvičíme, namáháme až do krajnosti, prostě děláme vše pro to, abychom byli takový malý chytrý ostrůvek mezi méně nadanými.

Také jsme se rozhodli, že zaznamenáme na papír všechno vědění, kterého náš národ dosáhl, protože papír je jediné médium, které přetrvá. Máme to už prakticky hotové, je toho sedm stran formátu A4. Je tam od kupce Sáma prakticky všechno, co jsme za ta staletí stihli vymyslet.

Uffff, teď mi volal kolega z think tanku, že včera o půlnoci ještě něco dopisoval, když meditoval na hajzlu u Hooka a ty papíry tam zapomněl. Pak prej šel někdo po něm a vytřel si s tím… ehm, budem to muset sepsat znovu. Naštěstí si to pamatujem, protože toho fakt moc nebylo.

Když už jsme dnes u těch záchodů – prej se na nádražní hajzl člověk dostane jen se spešl vstupenkou, kde bude jeho fotografie, otisk prstu, DNA, podpis tří svědků a celé to bude notářsky ověřeno. Řek bych, že se dost lidí posere, než tohle všechno stihne vyřídit.

Venku to vypadá bezvadně. Obloha vyluxovaná, teplota ucházející, fakt den jak vymalovanej. Jen blázen by si moh myslet, že bude chcát. Ale bude.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-05-12” - 3


    Agin   (9.5.2012 (20.48))

    Věcná...věcná.... DNA...myslíte vy od Hooka ty kyselinku od ryb, nebo spíše jste měli na mysli podágru, nebo snad přímo DNO????


    skraloup13   (10.5.2012 (8.54))

    my od Hooka jsme měli na mysli DNA...


    Agin   (12.5.2012 (8.05))

    Já jsem si to hned myslela '-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička