Hook 10-05-12


10. května 2012, autor skraloup13,



Hrabě Domenico Martucci, kterej je asi stejnej hrabě jako my od Hooka abstinenti, prodává byt, jelikož ho prej sousedi vyhnali kvůli hlučnému sexu. No, kdyby to tomu Martuccimu trošku myslelo, buď by dal volume doleva, nebo si vzal sluchátka. Já to tak aspoň dělám, když sleduji filmy, kde je ukázán život ve své nahotě. Navíc mám ještě přes hlavu plínu, aby nebylo vidět, jak se červenám.

Ono, s těmahle filmama je potíž. Nemyslím teď zrovna na sousedy. My od Hooka jsme onehdá vedli debatu, jestli se jedná o umění, nebo o čuňárny. Jeden z nás povídal, že pro dnešní dobu je signifikantní vše, co souvisí s reprodukcí. Prý to má na svědomí oteplování. Dost jsem o tom přemýšlel a musím se sebou souhlasit. Je to umění.

Možná, že to neustálé odhalování se souvisí též s odlivem mozků, jak jsme včera psali. Všim jsem si, že když nějaká naše celebrita po několika nadechnutích vzdá pokus sestavit větu, tak aspoň ukáže kozu.

V mnoha případech bych spíš přežil tu větu.

Mno, abych to nějak uzavřel – filmy, jejichž nosným tématem je tmelení dvojic, případně kolektivů, byly, jsou a budou. My od Hooka to registrujeme, ale nic víc s tím neděláme. Akorát si mezi sebou pučujeme dývka.

Dnes slaví narozeniny Markéta Zelenkojc, zvaná Zelí. Bude to v Šapu a bude to fajn. Maya s Pankim mě tam dovedou, neb tam netrefím. Měl by tam být nějaký kulturní pgm a následná debata.

No, to je vlastně šumák, co tam bude, hlavně ať Zelí vyjde vše, co vyjít má!

Chcát bude, ale až v noci. Až půjdu z Šapa domů. Tanečním krokem v dešti vstříc nevyhnutelnému. Bude to fajn.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička