Hook 15-05-12


15. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera debatovali o tom, že dle kalifornských vědců si planetu likvidujem mnohem rychleji, než by jeden čekal. Už teď nám jí prej chybí půlka.

Jo. Krade se hrozně. Nevíme, kdo všechno nosí polovinu planety po kapsách, ale těch chmatáků musí bejt halda. Planeta není rohlík a i když jí zmizela pouze půlka, tak pořád je to pořádná porce hlíny a kamení. Počítáme, že těch kradačů musí být minimálně sto. Myslíme si, že by ji, jako tu půlku, měli vrátit. Třeba pod slibem beztrestnosti. Mezi náma, planeta, která je bez jedné půlky, vypadá divně. Nevyváženě.

Martin Chodúr je z5! Zalíbil se Alexandrovcům a bude s nima zpívat Kaťušu a jiné písně. Bude v balíku, protože Alexandrovci berou za jedno vystoupení mega. Což je halda peněz. Jeden z nás od Hooka, kterej je dobrej v počtech, to podělil a vyšlo mu, že když těch Alexandrovců jsou cca dva tisíce, tak dostane každej za jeden koncert pětikilo před zdaněním.

No, mezi náma, zas až takovej vejvar to není. Ale my to Chodúrovi přejem. Bude mezi chlapama, dostane na hlavu blembák a trošku se srovná.

Kdosi se mne včera ptal, jestli prej věřím tomu, že zpěvačkám z dua Kamélie je dohromady 123 let. Abych řek pravdu, nevěřím tomu. Myslel jsem, že 123 má každá.

Včera byl takovej uvolněnej večer. Asi proto jsem dnes napnutej a ve střehu. Ono totiž všechno souvisí se vším a věci musíme vidět jednak jednotlivě, a pak taky vcelku.

Někdy před polednem začne chcát. Pokud se chcete proběhnout, tak to neodkládejte.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 15-05-12” - 4


    Eva   (15.5.2012 (18.40))

    jsem si taky myslela, že gerontoshowmanky Kamelie jsou mnohem starší... by mě zajímalo, jaký je průměrný věk Alexandrovců...


    Agin   (15.5.2012 (21.35))

    Tak to ti mohu naznačit, oni viděli Lenina....


    Agin   (15.5.2012 (21.35))

    Živého...


    Eva   (15.5.2012 (21.43))

    :-)))... tak to jsou kluci v nejlepších letech



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička