Hook 21-05-12


21. května 2012, autor skraloup13,



Tak jsme se my od Hooka dozvěděli, že rok 2012 není poslední, že svět nezanikne, ale bude fungovat dál. Prej ten kalendář Mayů nebyl úplně v pořádku a navíc nedávno našli novej, kterej je děsně starej a říká, že tu budem neuvěřitelně dlouho.

No, s těmahle kalendářema je potíž. Abych řek pravdu, jedinej kalendář, kterej funguje, je ten u Hooka. Je týdenní, je tam zapsaný, kdy kdo přijde, kde bude sedět, jak se bude tvářit, kdy bude platit a na každej den je tam určený téma, který se bude diskutovat. Třeba dneska tam máme bezobratlé.

Vlaky, který projížděj Třincem, prej naberou strašnou rychlost, jelikož je tam zmodernizovanej koridor. Je dlouhej asi tři kilometry, ten koridor, a stál asi jako čtyři fakultní nemocnice. Z toho je vidět, že to udělali opravdu poctivě. Ty vlaky nejenže pojedou jak blázen, ale navíc ani nebudou drncat, takže je chodci v kolejišti neuslyší. No, aspoň to budou mít hnedle za sebou a bez zbytečnýho stresu.

Mašlíková měla narozeniny. Bylo jí třicet, měla oslavu a bylo to prý bláznivé. Dostala dort se zapálenou prskavkou, která nešla sfouknout. Jakýsi DJ Uwa (asi nějakej Mongol) se prý zhroutil k zemi, svíjel se smíchy a nakonec se potřísnil.  Ufff. Tyhle šampóni to fakt uměj rozjet. I když, na večůrku u Hooka by přežili max pět minut.

Mašlíková prej celou tuhle skopičinu zatáhla, jelikož je v balíku. Stala se před týdnem tváří Bauhausu, oddělení transparentních silikonů a prej to děsně sype.

Docela ji obdivujem, protože je těžký stát se tváří něčeho. Já se jednou chtěl stát tváří útulku pro opuštěná zvířata v Tróji. Dostal jsem se do užšího výběru, ale nakonec to vyhrál Tomio Okamura. Má prej psy radši než já, což je pravda, protože já maso každej den nemusím. Ale mrzelo mne to.

Náš taťka největší zase cestuje. Tentokrát do Chicaga. Nám od Hooka jeho cestování nevadí, akorát by nemusel psát ty děsný slohy o tom, kolikrát šel během letu nad oceánem kakat. Jsou věci, který vědět nepotřebujem.

Víkend byl fajn. Trošku chcalo, trošku foukalo, občas svítilo slunce a občas byla tma. Dnes bude podobně.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 21-05-12” - 2


    Eva   (21.5.2012 (10.09))

    taky by mohla propagovat "duté tvárnice", jestli jí to nevyfoukne Mesárošová


    skraloup13   (22.5.2012 (12.17))

    ona by mohla propagovat kde co... akorát u toho nesmí mluvit...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička