Hook 22-05-12


22. května 2012, autor skraloup13,



Četli jsme, my od Hooka, že manželka Willa Simthe vyděsila Cannes, jelikož má podváhu. Prej jsou všichni tak podělaný strachy, že po setmění nikdo nevychází na ulici. Kina zejou prázdnotou a celej fesťák můžou odpískat.

My jsme se včera u Hooka vyděsili taky, protože asi půl minuty šly z chlazení takový divný zvuky. Jako když kašle lemur. Všichni jsme byli bílí jak stěna, protože teplej Gambriiinus se fakt nedá. Pak se to srovnalo, ale stejně jsme byli celí rozhození. Mlčky jsme popíjeli a dumali nad životem.

Ono když se něco takového přihodí, když vám ten nahoře připomene, že nic není nafurt, že vše je pomíjivé, nestálé a vratké, uvědomíte si, co je v životě důležité a co podružné, srovnáte si hodnoty a dojde vám, že radovat se z maličkostí je vlastně velká věc.

Doprdele, to bylo hodně hluboký.

Koukal jsem, že radní Středočeskýho kraje nebudou rezignovat, protože všichni konali podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí. Tak vo co de. Trochu mi to připomíná jednoho kleptomana, kterej před soudem tvrdil, že jednal podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí, takže jestli vybílil dvě Žabky a jednu Čistírnu peří, je to naprosto v pořádku.

Ono podle nejlepšího vědomí a svědomí jdou dělat pěkný lumpárny.

Čet jsem jednu statistiku. Prej jsem za svůj život sněd čtyři krávy. Je to možný, nehádám se, nepočítal jsem to. V každým případě s mnohem větším množstvím krav jsem jenom tak rozmlouval. Takže bacha, nejsem žádnej lidojed.

Dneska bude hezky. Deka, opalovací krém, v kýblu ledový mochito. Idylka. Pak přijde chcanec a kroupy. Příroda s náma žertuje po svým. A děsně se tím baví.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 22-05-12” - 2


    Eva   (22.5.2012 (10.04))

    Rathovi podruzi ani jinak jednat nemohli, protože na začátku volebního období podepsali smlouvu, že zaplatí pokutu 4 mega, když budou hlasovat jinak, než jejich gubernátor rozhodne...


    skraloup13   (22.5.2012 (12.15))

    je to všechno takové smutné... takové naše...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička