Hook 23-05-12


23. května 2012, autor skraloup13,



Ze začátku trošku vážnějc. Známá advokátka Klára Samková tvrdí, že se nelze dobrat spravedlnosti za použití nezákonných nástrojů. Pokud to myslí vážně, tak je mírně řečeno hloupá. Pokud získám nezvratný důkaz o zločinu, je celkem irelevantní,  jak jsem se k němu dostal. Já tyhlety pseudohumanisty miluju.

Jeden můj známej dlouhá léta tvrdil, že lidem se musí věřit. Že v každým dřímá malé dobré Já, akorát někdy není moc vidět. Pak jednou u sebe nechal přespat známýho, kterej byl hledanej exekutorskou komorou a moh si znovu zařídit byt. Prej mu sebrali i plovoucí podlahu. Od té doby tvrdí, že jestli něco v člověku dřímá, tak je to tak akorát Velká svině.

Snažil jsem se ho utěšit s tím, že všechno zlé je pro něco dobré, ale asi to nepochopil, protože po mně hodil půllitr. Nedopitej. Někdy je lepší bejt zticha.

My od Hooka máme rádi kdekoho. Pokud nás teda dotyčnej nenasere. Jsme tolerantní a než někoho pošlem do prdele, vždycky si pozorně vyslechneme jeho názor. Přijde nám to tak správné.

Včera nám jeden model na výčepu tvrdil, že nemůžeme vidět do budoucnosti, pokud se neohlížíme do minulosti. Když si odmyslím to, že minulost a budoucnost je to samé, neb jde o stav, který neexistuje a tudíž je to celý píčovina, ještě mi vadilo, že měl mokrej přízvuk.

Pak se zved, při odchodu se ohlíd k nám, do minulosti, pak si rozrazil hlavu o futra, v přítomnosti, a bude ho pár dní, v budoucnosti, bolet škeble. Než mu vyndaj stehy.

Chuck Norris se chystá do Prahy. Prej se staví i u Hooka. Nejsme z toho moc nadšený, protože posledně se děsně zeblil. Dal si pár Gambriinusů, čtyři Citrusy na ledu a pak se vytahoval, že napočítá do nekonečna. Napočítal do třinácti a hodil šavli. Docela jsme se za něj styděli.

Možná jste si všimli, že se náš guru Tomio odmlčel. Nemějte strach. Má teď jenom hodně práce. Připravuje k vydání ilustrovanou Bibli. My od Hooka si myslíme, že je to záslužné, akorát si nejsme jistí, jestli by měl Bůh vypadat jak Pikachu. Vůbec nám tam všechny figury připomínaj Pokemony. Ale co. Tomio to má určo promyšlený.

Venku je nádherně. Modrou oblohu doplňují zamyšlená bílá oblaka, občas mne paprsek slunce pošimrá pod víčky. Až začne chcát, bude to pro mnohé šok.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 23-05-12” - 1


    Eva   (23.5.2012 (12.43))

    Klára Samková se chce dělat zajímavou a přitom akorát prudí. Četla jsem na jednom webu, že ona sama se vnucovala Rathovi, že ho bude obhajovat a jeho rodina ji odmítla. Tak to také vypovídá mnohé.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička