Hook 30-05-12


30. května 2012, autor skraloup13,



Všimli jsme si, my od Hooka, že naši polští přátelé, kteří platí za zemědělské virtuozy a k potravinám mají vztah víc než vřelý, prej začli přidávat do zmrzliny přípravek na hubení vší.

Přijde nám to sympatické. Osvěžíte se vanilkovou zmrzkou a máte nejen dobrej pocit, ale i hlavu plnou mrtvejch zvířátek. Pokrok člověk nezastaví.

Babička mi nedávno povídala, že za jejích mladejch let tohle nebylo. Aby třeba snědla polskej salám a roztál pod ní chodník, jelikož byl plnej posypovej soli. Tomuhle se říká vývoj, evoluce, to jsou prostě věci, který už dnes jsou starší, než byly včera. (Možná vám ta věta přišla zmatená ale buďte v klidu, mně přijde zmatená taky.)

Kdosi se ptal našeho ministra zemědělství Bendla, jenž miluje country, prérie, jezdí na výlety na uhláku, civí do kraje, nalejvá se tokajem a nacucanej jak carskej důstojník řve cosi o oranžovém vlaku, jestli bysme tyhle věci neměli těm Polákům nechat. Ať si je užijou, že jim to přejem, jelikož je máme rádi.

Bendl na chvíli přestal hrát na bendžo a řek, že to nejde, neb máme demokracii. Že prej základ všeho je národ svobodnej a s průjmem, protože upřít člověku možnost se několikrát za den posrat odporuje duchu EU.

Možná by Bendl potřeboval rozšlapat bendžo. To jen tak pro začátek.

Češi prej spořej na horší časy. Autor tohohle titulku se ptal, na co spoříme my. No, my od Hooka teď spoříme na novej gril. Ne že by ten starej byl špatnej, ale chceme větší. Máme jeden vyhlídlej v Bauhausu. Maj ho v akci a dávaj k němu zdarma sáček hmoždinek do sádrokartónu. Pak ještě spoříme na dva sudy Gambriiiinusu, který bysme si chtěli koupit asi přespříští víkend, jen tak pro sebe a pro radost.

Já pak ještě soukromě spořím do skleničky, protože potřebuju dát dohromady pětikilo, aby mi znovu zprovoznili net.

Tady aspoň vidíte, že nejsme nějak rozhazovačný.

Ta fotka, co jsme ji vkládali včera večer, je ze zahrádky u Hooka. Pověsili jsme ji sem proto, abyste viděli, že Hook není žádná snobárna, že si tady nikdo na nic nehraje, a že sem bez obav můžete přijít, neb bez problémů zapadnete.

Musím si koupit prak. Už druhej den za sebou jsem při vyjití z domu myslel, že nabírá na déšť. Opět to byl rorýs. Jinak dnes chcát nebude. V okolních zemích.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička