Hook 31-05-12


31. května 2012, autor skraloup13,



My od Hooka stejně jako mnozí další víme, že díky moudrému vedení tohoto státu erudovanými ekonomy, kteří vyzbrojeni naučenými odstavci z ekonomických příruček ohromovali všechny, co tyhle sračky nečetli, jsme naprosto v hajzlu.

Státní dluh roste jak předávkovanej viagrou, neviditelná ruka trhu místo aby pomohla tak se šťourá v prdeli a náš taťka nejvyšší, pokud zrovna po sobě nesbírá v lánský oboře kaštany, občas vydá prohlášení, že to říkal už dávno.

Musíme holt šetřit. Smažky nahoře totiž zvedly tempo, kradou i v přesčasech, nastavujou noci a jedou bez oddechu.

Já myslel, že jedinej, kdo nebere fet, je Nečas, ale včera mě vyved z omylu. Povídal, že ten Smetana, co přikreslil tykadla zmrdům na Olomoucku, nesedí za tykadla jako takový, ale za to, že jak dostal ty veřejně prospěšný práce, za ty tykadla, tak je nenastoupil a sedí za tohlencto, takže to s tykadlama nemá co dělat a navíc tykadla, co měl přimalovaný sám Nečas, byly hezký, prej mu slušely, i když ho dělaly trochu starším, než ve skutečnosti je.

To je stejná logika, jak kdyby odsoudili vraha ne za to, že vraždil, ale že našli mrtvolu, kterou zavraždil. Takže by šel sedět na patnáct let za nález. Ty krávo, tenhle stát je dobrý psycho. Tady by Hitchcock blahé paměti ani nemusel stavět kulisy. Stačilo by jen, kdyby chodil sem a tam s kamerou.

Musíme šetřit. My, co nekradem, (ne že bychom nechtěli, ale nějak nám to nejde) jsme s tím smířeni. Proto podporujem všechno, co jako šetření vypadá. Třeba ten poslední nápad, že se ve věznicích zruší zájmový kroužky, je docela dobrej.

Ministr Pospíšil povídal, že jako první skončí patchworkový dílny, výroba konopnejch lan a vůbec všech věcí, ke kterejm je potřeba Cannabis, výuka baletu a korespondenční studium všeobecného lékařství. Jeden novinářskej se ministra voptal, co teda ti chudáci budou dělat a ministr řek, že než se něco definitivně rozhodne, tak že zatím budou jezdit na výlety.

No nic. Už toho nechme. Četli jsme, my od Hooka, že nějakej Vojtek, kterýho bohužel vůbec neznáme, si prej nechal nastřelit vlasy. Mezi náma, ať je to kdo chce, musel bejt sjetej jak sjezdovka v Jánskejch lázních, když se do něčeho takovýho pustil.

Když mu nastřelovali druhej vlas, zkolaboval a je teď v Motole na JIPu. Lékaři říkaj, že to má tak padesát na padesát. Je v umělým spánku a díky prožitému traumatu mu slezly i zbylý vlasy. Včetně toho jednoho nastřelenýho. Někdy by do toho člověk fakt kop.

Ráno malinko chcalo, když jsem vyrazil do worku. Teď přestalo, jelikož se to nadechuje k neuvěřitelnýmu průseru. Tak bacha.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 31-05-12” - 2


    Eva   (31.5.2012 (10.42))

    ty jsi tedy hodně nasr...a bude hůře až nadobro klekne Španělsko...a pak snad bude líp, protože krize choděj po vlnách, jak nás učili soudruzi, že?... jen jestli my to ještě zažijem...


    skraloup13   (8.6.2012 (19.30))

    nezažijem nic... to ale neva :-) jinak krize choděj po lidech, stejně jako neštěstí :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička