Hook 04-06-12


4. června 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme měli náročnej víkend. Točili jsme film, jelikož chceme prorazit. Trochu to máme ulehčený, neb umění jakéhokoliv druhu je nám vlastní, ale i tak to bylo perný.

Jameson pořádá celosvětovou soutěž, která má jednoduchý pravidla. Vyberete si celovečerák a převedete ho do jednej minuty. Nějak.

My jsme uchopili jedničku Vetřelce. Uchopili jsme to po svém, samozřejmě. Protože nikdo ze sebe nechtěl udělat kreténa, tak jsem si střihnul trojroli.

(Nejlíp se mi hrála Ripleyová. Budu si muset promluvit se svým psychoanalitikem.)

Fotky všech tří postav, tj. Návštěvníka, Ripleyové a Vetřelce přikládáme.

Jakási Jana Doležalová, která je prý modelína, vám údajně zafouká na píšťalku.  Prej za pětikilo. Pověsila tuhle nabídku na Seznam. Já sice čet, že modelíny jsou takovej zvláštní druh, ale tohle je fakt slušný. Myslím, že doma na ni můžou bejt pyšní.

Ono vůbec, jak jsme teď byli ponořeni do natáčení, se stala spousta věcí. Jakási malířka, která prej maluje spermatem českejch celebrit romantická zátiší s laněmi, jež kojí nenasytné kolochy, se dala dohromady s Jarkem Šimkem. My sice nevíme, o koho jde, ale co víme je to, že by potřebovali změnit medikaci. Oba.

Nevím, jestli jste si toho všimli, ale čím toho tihle pseudoumělci míň umí, tím maj větší potřebu na sebe upozornit. My od Hooka jim říkáme sráči. Samozřejmě jen mezi sebou.

Jeden můj známej se stal vegetariánem. Prej že je to zdravé. Seděl na výčepu a tichým hlasem mi vysvětloval, že prostě maso ne. Že by se žádnýmu psovi pak nemoh kouknout do očí. Možná ani žádnej krávě.

Vypil u toho flašku citrusu, pak v zamyšlení sněd dva řízky a odvalil se domů. Lidi jsou zvláštní. Já to už pozoruju dlouho.

Pana doktora Ratha si převzali státní zástupci ze Středočeskýho kraje, takže by měl bejt na prázdniny doma. Je fajn, jak to u nás všechno klape.

Tomio Okamura bude senátorem. Oznámil to po delším zvažování, protože původně chtěl bejt kosmonaut. Nakonec usoudil, že jako senátor bude blíž lidem.

Martin Kocourek, kterej odklonil šestnáct mega, tedy přesněji si ty prachy ulil, aby se nemusel při rozvodu dělit se svou starou, bude dál v ODS, jelikož vedení téhle strany plné chytrých a pracovitých idiotů usoudilo, že to, co Kocourek udělal, nemá s politikou co dělat a je to jeho soukromá věc.

Jsem rád, že to takhle funguje, protože mi přijde správný nešťourat se v tom, co kdo dělá ve svým volnu. Důležitý je, jestli je člověk pořádnej pracant, kterej maká a snaží se. Jestli po práci vošahává malý děti v parku může bejt každýmu u prdele.

Když jsem šel ráno do worku, tak chcalo. S přestávkama to takhle bude celej den. Užijte si to.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 04-06-12” - 2


    Radka V.   (4.6.2012 (21.10))

    Umíš to, prostě to umíš...doba co žijem s nadhledem, vtipem, lehce, na víc s údaji o počasí o))) nemá to chybu. Prosím, prosím, vydej to, četla bych to s chutí i za pár let


    skraloup13   (8.6.2012 (19.24))

    Radka V. neustále přehání... Radka V. by se měla nad sebou zamyslet :-) nicméně musím přiznat, že přehánění Radky V. není nepříjemné (požil jsem dvojitou negaci, takže se jedná o kladný výrok - přeloženo do češtiny, chvála Radky V. mi dělá moc dobře :-)))) )



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička