Hook 06-06-12


6. června 2012, autor skraloup13,



Ministerstvo zemědělství, jak jsme se my od Hooka dozvěděli, chce šetřit, neb šetřit je dnes cool. Kdo nešetří, jako by měl outfit z manžestru. Prostě by byl mimo – pro ty, co nemaj svýho stylistu a nevyznaj se.

Ministerstvo se zavázalo, že ušetří minimálně dvanáct mega, který poté věnuje lukostřelbě, neb toto sportovní odvětví skomírá. Přijde nám to záslužné a tleskáme. Akorát nám trochu neseděj počty, protože Ministerstvo zemědělství, aby ušetřilo dvanáct mega, si na to najalo firmu, která to pro něj zmákne a řekne si za to padesát mega.

Mno, nejsem hnidopiši, důležitej je dobrej úmysl. Kupecký počty nechme kupcům.

Ve Varech, kde zanedlouho vypukne filmovej fesťák, má prej, jak jsme četli, soutěžit Najbrt s Třeštíkovou. No, ať si tam soutěží kdo chce, že. Co je důležitý je to, kdo vyhraje.

Máme už sestřiženýho Vetřelce takže můžeme s naší obvyklou skromností prohlásit, že… sakra, radši abych to nezakřik – prostě nejsme úplně bez šancí. Dáme sem odkaz, ale až to Jameson hodí na svou youtube stránku. Jsou tam komplikované majetkoprávní vztahy

Kníže nám při včerejším projevu pana doktora zasejc usnul. Ten snad prospí i soudnej den. Ale je to dobře a nevyčítáme mu to. Vzhledem k tomu, jak to u nás vypadá, je celkem jedno, jestli ti nahoře něco dělaj, nebo chrněj. Existuje prý studie, tajná, která tvrdí, že pro náš stát je lepší, když spěj a do ničeho se neserou.

Dnešek bude zase vypečenej. Spousta práce, nic nestíhám, všechno je na h… a celkově jsem nějakej darebnej. Ale překonám to. Jak Pavka Korčagin. (Pro ty co nestudovali – hlavní hrdina románu Jak se kalila ocel.)

Jediná klika je, že práce je práce a nejde si ji splíst třeba se sportem. Protože je dokázaný, že sportovat se má max hoďku denně – pak je to škodlivý. Kdyby byla práce to samý co sport, tak jdu za chvíli domů a nevytvořím žádný hodnoty.

Známej povídal, že práce může bejt tak akorát koníček. Ale že nikoho, kdo by to měl takhle nastavený, nezná. A to má na fejzu skoro čtyři tisíce přátel.

No nic. Venku se to vybírá, jinovatka slezla, možná bude letně. Samozřejmě jen do té doby, než začne foukat a chcát.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 06-06-12” - 2


    Eva   (6.6.2012 (11.15))

    dneska jsi excelentní...


    skraloup13   (8.6.2012 (19.20))

    o5 mile přeháníš :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička