Hook 12-06-12


12. června 2012, autor skraloup13,



Včera jsme my od Hooka makali na plný pecky. Dolaďovali jsme totiž náš film, kterým chceme přepsat dějiny kinematografie.

Ehm, to byl žert. Až takové ambice nemáme. To dá rozum. Ale doladili jsme Alieny a poslali to. Až se to objeví na netu, dáme sem odkaz. Máme zatím jedenáct konkurentů – jak jsme se koukali.

(Pro ty co nevědí – zúčastňujeme se celosvětové soutěže, kterou pořádá Jameson a která spočívá v tom, že převedete libovolný celovečerní film do jedné minuty. My jsme si vybrali Vetřelce jedničku, jelikož se děsně podobám Ripleyové.)

Z těch jedenácti konkurentů jsou nebezpeční tři – Vřískot, Desperado a Rear Window. Je možný, že nás přejedou a ani nebudem nominovaní, ale to neva. Šli jsme do toho a nebojíme se ničeho.

Tak. Četli jsme, že trasa metra D se nakonec bude realizovat, ale mnohem skromněji, než se původně plánovalo. Údajně by šlo o variantu pracovně nazvanou Chodec. Vykopal by se asi dvacetimetrovej tunel, ve kterým by se chodilo pěšky. Přijde nám to rozumný.

Petr Pithart, kterýho velmi obdivujem za konzistentnost, se kterou celý svůj život chrlí jeden nesmyl za druhým, před měsícem publikoval text „Cena za konkurenceschopnost“.

Mimo jiné v něm napsal, že všechny vynálezy, a že jich za lidské éry bylo požehnaně, vedly pouze k tomu, že na tu kterou činnost bylo potřeba méně a méně pracovníků a tudíž rostla nezaměstnanost. A to že je špatně.

Přijde nám to děsně objevné. Myslíme si to samý. Myslíme si, že poslední vynález, po kterým se mělo další vynalézání zamáznout, byla jáma na mamuta. Ty krávo, tady jsou snad všichni na tripu.

Na netu nedávno visel takovej dotazník. Jestli jako poznáte, která z českejch modelek má silikony. Byl to dotazník jednoduchej a nezáludnej, neb odpověď je „všechny“.

Ony totiž modelíny to tak maj daný. Vzhledem k tomu, jak jsou vychrtlý, ztahaný a žirafoidní, se bez těchhle věcí neobejdou. Myslím jako bez umělejch koz.

Trenér Bílek před dnešním zápasem řek, že naše sestava na Euru sílu má, a že není potřeba něco měnit. Plně souhlasíme. Tenhle manšaft, jak jsme v pátek pozorovali, má neuvěřitelně natrénováno a dokáže celých devadesát minut hracího času pobíhat po hřišti sem a tam. Jak když se kucka honěj. My od Hooka, i když máme fyzičku nevídanou, bysme tohle nedali.

Jo. Dnes bude o5 vypráskanej den. Ale to neva. Dopo bez deště, odpo nás to zechčije. Život je neúprosnej.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 12-06-12” - 4


    Eva   (12.6.2012 (12.41))

    Tak to by mohli ještě postavit trasu E pod názvem Cyklista a F pod názvem Babetista. Než se modelíny rozhodnou pro silikony, možná by si měly vygůglit Donatellu Versace, jak to vypadá, když to, co obklopuje nestárnoucí silikony, zestárne.


    Agin   (12.6.2012 (13.52))

    Modelíny těžko vidí až tak daleko...


    skraloup13   (14.6.2012 (10.18))

    obecně modelíny tu nejsou od toho, aby něco viděly...


    Agin   (14.6.2012 (15.44))

    Jo???? A proč tu tedy jsou??? Ježíšíííí, už vííím, aby my jsme viděli, nebo i zírali,že? Jsem neskutečně bystrá, to jooo, to jsem.



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička