Hook 13-06-12


13. června 2012, autor skraloup13,



Tak jsme my od Hooka četli, že Němci jezděj svý zemřelý zpopelňovat do Čech, jelikož to u nás vyjde levnějc. Jeden z nás povídal, že ohledně tohoto se daj najít dobrý ceny na Slevomatu. A že nedávno zaznamenal, že jedna pohřební služba nabízela spálení jen za odvoz, ale že to byla časově omezená akce a ten, kdo se do toho trefil, měl fakt obrovskou kliku.

No, já vám nevím. Tohle už snad ani není černej humor.

Firma Hamé, které touto cestou děkujeme, se pustila do boje. Chce, aby se místo názvu Ovocná pomazánka mohlo zase používat slovo Marmeláda. Sice si myslíme, že je v Bruselu tamní smažky pošlou do prdele, ale i tak to je sympatické. Když už nic tak nám to aspoň připomnělo, že jsme řízený zdaleka a samostatně nesmíme rozhodnout prakticky nic.

Jeden známej tvrdí, že prej bude ještě hůř, jelikož je optimista. Já jako melancholickej skeptik začínám na netu hledat návody, jak přežít v džungli beze zbraně a pod palbou a neposrat se z toho.

Kámoš, kterej sleduje svět celebrit mi poslal mejla, že prej Bučková, co chodí s tím drsným týpkem Vendou Bártů, si vozí k moři svářečku. Byl z toho úplně na větvi, což fakt nechápu. Vzhledem k výši intelektulní hladiny našich celebrit se divím, že si k moři vozí pouze svářečku. Co by mne překvapilo a posadilo na prdel by bylo to, kdyby si k moři vzala třeba knihu. Jasně, scifi, já vím.

Když jsme u scifi – máme na Jamesonu náš film. Už jsme to včera anoncovali. Akorát není jednoduchý se tam proklikat, jelikož se musíte zalogovat rokem narození. Nicméně nemusíte tam psát svoje – pro ty, co se stydí.

Otevřete Jameson.cz, dáte datum a vpravo se vám objeví obdélník „done in 60 seconds“. Na ten kliknete, znova dáte datum a jste tam. Vlevo je „soutěžní videa pro rok 2013“. To když rozkliknete tak jste vyhráli. Náše video je Alien 1.

Tak. Tohle byl návod pro ty, co se nudí a maj rádi kvalitní kulturu.

Venku je pod mrakem. Vypadá to, že mraky se snaží nic nepustit, ale stejně nás nakonec zechčijou. Jako vždy.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 13-06-12” - 5


    Eva   (13.6.2012 (13.23))

    Koukala jsem se na ty videa, Alien se povedl, taky se mi líbí Rain Man. Pochopila jsem, že to má parodovat nějaký známý film. Ale nemá tam být zakomponovaná reklama na Jamesona?


    Eva   (13.6.2012 (17.01))

    poslala jsem ti do Ptákovin továrnu na výrobu Jamesona, v Irsku je jich více, tahle je konkrétně v Midletonu


    Agin   (13.6.2012 (20.20))

    Taky jsem se dívala na Alien...ale s tou Ripleyovkou??? To neee, to ti někdo schválně něco natroubil...ale Jennifer Lopez..nezdá se ti? Takhle po ránu?


    skraloup13   (14.6.2012 (10.17))

    Eva - neee.. může, ale nemusí... my jsme to řešili a pak jsme si řekli, že nebudem podlézat :-) Agin - Ripleyová je skvělá... dokáže zahrát jakoukoliv emoci aniž hne xichtem...


    Agin   (14.6.2012 (15.42))

    Ach táááák...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička