Hook 18-06-12


18. června 2012, autor skraloup13,



Tak jsme zanamenali, my od Hooka, že chemik Mirda Kalousků je ve smyku, jelikož tanečky kolem Vlasty Parkanů ukázaly, že ty velký armádní přepravní éra, který jsou naprosto k hovnu, stály o něco víc, než stát měly.

Abych řek pravdu, tohle je v naší zemi celkem normální a jeden by se nad tím až zas tolik nevzrušoval. Krade se tu víc jak dvacet let, ve velkým, pod laskavým dohledem našich taťků nejvyšších a člověk si už tak nějak zvyk.

Nicméně Mirda má lehce staženou prdel, jelikož kauza Rath ukázala, že občas může jít bručet i někdo z Nedotknutelnejch. Proto kolem sebe kope jak divoký koník Ryn.

Abych řek pravdu, už mě to tady docela sere. Zdražuje se všechno, státní dluh roste rychlejc než bambus, na nic nejsou prachy, všechno se musí platit a ti zmrdi nahoře kradou a kradou a kradou. Budu si muset něco přečíst o Husitech, neb doba pomalu uzrává a pokud chcete někoho seřezat jak žito, je potřeba mít pořádnej cep. Případně řemdich.

Tak, to jsem si fajn po víkendu ulevil.

Jeden popularizátor vědy, nějakej Cílek tvrdí, že konec světa už nastal, akorát jsme si toho v tom frmolu nevšimli. My od Hooka s tím naprosto souhlasíme. Všechno se kolem nás řítí rychlostí nevídanou a prostě se stane, že nám něco uteče. Takže konec světa si můžeme odškrtnout. Abych řek pravdu, ani to nebylo tak hrozný, jak líčej někteří nevyrovnaní blouznivci.

Dluhy se prej v Česku vymáhaj jak na Divokým západě. O tom sice žádná, je to smutný, ale jinak je ta zpráva osvěžující. Já vždycky miloval Divokej západ, tu nádhernou romantiku, zasněnýho bizona na obzoru, plížící se Indiány, lovce kožešin a já nevím co ještě a pokud to tady začíná vypadat jak v knížkách, co jsem čet, tak je to jenom dobře. A až se přes Pankrác povalí nekonečná řeka bizonů, mustangů a jinejch etnik, bude to moc krásný. Těším se na to velmi.

Včera bylo hezky. Chcalo jen minimálně, opravdu se to povedlo. Chtěl jsem si udělat radost nějakou letní dobrotou. Něčím chutným, zdravým, jednoduchým a vymazleným.

Kouk jsem na recepty a okouzlil mne jeden – jahody se zakysanou smetanou. Fakt dokonalé. Nakop jsem Berlingo a ujížděl do Kunratic s větrem v zádech a s úsměvem na rtech. V Kunraticích jsou jahodový plantáže. Koupil jsem dvě kila, po cestě z5 ve Špáru zakysanou smetanu a udělal si dobře.

To bylo včera, tj. v neděli dopoledne. Odpo od pěti jsem šel do IMAXU na Promethea. Ridley Scott, 3D, znáte to. Plátno jak kráva, zážitek neuvěřitelnej – tedy jak pro koho. Celej dvouhodinovej biják jsem procoural. Asi jsem měl ty jahody vomejt. Z Promethea nevím ničeho.

Anoncovali jsme, že dáme o víkendu do Poznámek dvě kapitoly Osudovejch rozchodů, ale stih jsem jen jednu, neb mi včera fakt nebylo dvakrát. Ale nebojte, doženu to.

Dnes bude chcát, ale jen tak neznatelně. Tak žádný strachy.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-06-12” - 2


    Radka V.   (18.6.2012 (21.06))

    Tak dnes jsem se zas tak moc nezasmála..protože mě to nesere docela, ale příšerně..ovšem to neznamená, že ty nepíšeš jako vždy skvěle..jo a už jsi byl klepat na dveře nějakého toho nakladatelství?? o))) pa a piš piš


    skraloup13   (20.6.2012 (9.17))

    ještě jsem nikde neklepal... jsem nesmělý a neúspěšně se léčím... jinak dík :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička