Hook 19-06-12


19. června 2012, autor skraloup13,



Mno, tak já vám povím, že nám od Hooka je té Parkanové až líto. Je sice fakt, že se s nějakejma milionama moc nesrala, ale zase na druhou stranu chudí duchem si zasluhují náš ohled.

My jsme včera malinko gůglili a mimo jiné jsme si našli její píseň Dobrý den prapore hvězd a pruhů, která je na melodii známého songu zapáleného amerikanofila a vášnivého odpůrce minulého režimu  Pepíčka Laufra Dobrý den majore Gagarine. Text Vlastě napsal jakýsi Vyčítal, který to prý sfouk za deset minut, což jsme poznali, aniž bychom to věděli. Onu píseň Vlasta věnovala prezidentu Bushovi, aby viděl, že když už je u nás vše v hajzlu, tak si u toho aspoň notujem.

Vše se točí v kruhu, to je marné. Abych to osvětlil, zrovna teď se nacházíme úplně dole, tj. v prdeli. Jelikož kruh je veliký, budem v prdeli poměrně dlouho. Ve velkém  kruhu jsou ještě kruhy menší, které vás můžou na okamžik vynést kapku vejš a vy máte pocit, že se vše obrací k lepšímu, ale je to jen přelud. Prostě i když si myslíte, že světlé zítřky jsou nadosah, jste stále v prdeli.

Pro ty, co se v tom chtějí orientovat lépe doporučuji výklad Ignáciuse J. Reillyho, jinak hlavní postavy z knihy Spolčení hlupců.

Muzikus Vyčítal se veřejnosti svěřil, že ministryni tehdá ke zpěvu nemusel vůbec přemlouvat. Že prý mu řekla, že to nazpívá ráda, jelikož jako ministryně stejně nemá co na práci, protože současné armádě nerozumí a poslední knížka s vojenskou tématikou, kterou četla, byl Sever proti Jihu.

Na jednom posezení s náčelníkem štábu prý vyjádřila svou nevoli nad tím, že naše armáda nemá jediný jízdní pluk. Že by mu vyšila vlajku. Pluk by se moh jmenovat Sedmá jízdní Rhetta Butlera.

Žijeme v psychedelické době, přátelé a půvabné na tom je, že k tomu ani nepotřebujem LSD.

Všude kolem nás jsou tuny informací. Já už se pomalu bojím otevřít šuplík u stolu, aby na mě něco nejuklo. Asi s tím nejde nic dělat, taková je doba, nicméně občas ten, kdo ty infa zveřejňuje, by si měl dávat pozor. Čtou to i děti a když třeba nějakej zmrd napíše, že jakousi Kristelovou voslintává koloušek, moc se mi to nelíbí, neb zoofilii nemusím.

I když, hezká vovce středního věku… No, nechme toho. Prostě všeho je příliš a doba, kdy jediným zdrojem informací byl Kratochvilný kalendář, měla něco do sebe.

Je dusno. Je dusno před bouří, to vidí i ten, kdo vidět nechce. Jen blázen by si moh myslet, že ho dnes nic a nikdo nezechčije.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 19-06-12” - 2


    Eva   (19.6.2012 (11.54))

    To byl docela trapas, to Parkanové vystoupení. A když zpívala Slunečnici, tak mě vždycky napadla ta hláška z filmu Vrať se do hrobu (jistě víš, kterou myslím).


    skraloup13   (20.6.2012 (9.18))

    jj... ona celá naše politická scéna je jeden velkej trapas... a to je ještě kulantně vyjádřeno :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička