Hook 21-06-12


21. června 2012, autor skraloup13,



My od Hooka se pomalu chystáme na dovolenou. Stejně jako většina obyvatel tohoto rozesmátého státu. Nejedeme daleko, jelikož je prvák krize a druhák máme fobii z míst, která neznáme.

Budeme na zahrádce před Hookem, dáme si tam gril, jeden kámoš má malej bazének, druhej vodu, třetí sůl a čtvrtej, kterej má tak akorát velký hovno s ním bude hembat a dělat vlny. Bude to jako u moře a budem to mít pod kontrolou.

Dovolenou prožíváme aktivně. To je evidentní. Četli jsme jeden zajímavej článek, že pro aktivní dovolenou je nejlepší, když má člověk funkční spodní prádlo. Naprosto souhlasíme, akorát nám vrtá hlavou, jak vypadá nefunkční spodní prádlo.

Probírali jsme to ze všech stran a moc tomu nerozumíme. I když – jeden z nás povídal, že má trenýrky z tržnice a že mu prodejce tvrdil, že zvládnou dvoumetrovej vodní sloupec. Aniž provlhnou. Takže mu přijdou jako funkční. Že měl dřív jedny z mušelínu a vždycky když šel z hajzlu, tak vypadal neesteticky. Víte, prostě vypadal jak ten, co vůbec nic neudrží.

No, abych to shrnul a furt se kolem toho nemotal, nefukční spodní prádlo je zřejmě takový, co vám nepomůže, když se vám například na toaletě nezadaří vše podle vašich představ.

Včera večer chcalo. Mě to nepřekvapilo, ale dost lidí na to koukalo a vrtělo hlavou. S tímhle se prostě musí počítat, neb v poslední době chčije nečekaně a bez varování.

Musím jet do Karlína, takže dnes žádný dlouhý elaboráty. Snad jen – čet jsem, že máme novou topmodelku. Nějakou Hanákovou. Jejím nejcharakterističtějším rysem je to, že má neuvěřitelně plochej hrudník. To bylo ve zprávách – já si to nevymyslel. Že prej na soutěži plochejch hrudníků byla naprosto bez konkurence. Chuděra. Nejhorší je, že je na to pyšná. Tyhle modelíny jsou fakt z jinýho světa.

Jo, prej máme rozkradenej stát. Totálně. Docela jsme si my od Hooka oddechli. Konečně bude klid. Zlodějský zmrdi se přesunou jinam, na silnicích nebudou zácpy a ti co tu zbydou si v klidu, míru a pohodě chcípnou. Vyhlídky skvělý, vám řeknu.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 21-06-12” - 2


    Eva   (21.6.2012 (12.44))

    Pepa Vojtek se projevil jako velký jasnovidec, když zpíval zhruba před dvaceti lety:


    Z Billa na Nováka změnim si svý jméno

    a až tu malou zemi celou rozkradem(rozkradem)

    tak se vrátím ve svý rodný Colorado

    a o tý zlatý žíle řeknu doma všem



    Tam kradou všichni, co blízko vokolo bydlej

    šerif se na ně jenom hezky usmívá

    kdyby se nesmál, tak ho okamžitě zmydlej

    házej mu kosti za to, že se nedívá


    Ale co teď s tím, že jo?


    skraloup13   (30.6.2012 (13.07))

    teď už s tím nic, protože kde nic není, tam ani Pepa Vojtek nebere... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička