Hook 22-06-12


22. června 2012, autor skraloup13,



Tak tu máme pátek dvaadvacátého června léta Páně dva tisíce dvanáct.  My od Hooka jsme již od časného rána vymydlení, učesaní, s ostříhanými nehty a odstraněnými ospalky. Každý z nás má vymazlenej outfit, každého z nás zkontroloval bránický stylista Čulin a teď jen čekáme, až Jameson zveřejní prvních deset videí soutěže „Done in 60 seconds“.

Nemyslíme si, že mezi těmi deseti budeme, ale přijde nám, že je důstojnější lkát upraven, než bulet v koutě v barevně nesladěném oblečení, jež průměrně citlivého maníka uvede ve zmatek. Ostatně i na popravu by měl člověk vyrazit až poté, co si dá saunu, vydrhne se froté ručníkem a poskytne čekající pokožce vydatnou hydrataci.

Ach jo, jasně, píšu jeden blábol za druhým, ale to jen proto, že jsem fakt napnut. A ti blbečci z Jamesona ne a ne to rozseknout, takže porád nevím, jestli budu lejt na radost, či na žal. Kurva práce.

Tohle se fakt nedělá. Řekli dvaadvacátýho, dvaadvacátýho je a furt hovno. Sakra, nemít nervy jak konopná lana, tak jsem zhroucenej.

Četli jsme včera takovou píčovinu – jak prej vybírat plavky podle postavy. Tohle fakt nechápem. Co jako chcete vybírat na plavkách? Snad jedině, že jsem si letos už konečně koupil jednodílný. Hnědý. Jsou fajn, jsou pletený a jsem s nima spokojen. Jsou z pravé ovčí vlny, takže hřejou i mokrý. To je celý. Opravdu nevím, proč by se o tom měli psát nějaký slohy.

V posledním Reflexu je od Petra Holce moc hezkej článek o Tomio Okamurovi. Doporučuji přečíst. Dost jsem se bavil a jsem rád, že nejsem jedinej, kdo píše o Tomiovi jako o naprostým blbečkovi.

Děsně se mi třeba líbí, jak Okamura, kterej o sobě tvrdí, že se do osmnácti pomočoval a vůbec byl takovej zakřiknutej, řeší nezaměstnanost. Podle něj je totiž práce dost. A pro každýho. Vemte si jakoukoliv vesnici a pokud se chcete dívat, najdete práce spoustu.

Někdo potřebuje natřít plot, další vokopat mrkev, onemocní hospodskej nebo farář a je třeba za ně zaskočit, jeden potřebuje zajet novej traktor, další vojet starou, můžeme posekat vobecní louku a vykartáčovat vobecního bejka. Prostě každej práci najde a o tom to je.

Já osobně jsem už napůl v ilegalitě. Jestli se ale Tomio stane senátorem, stáhnu se do lesů a vyhlásím občanskou neposlušnost.

Od západu se sem ženou mraky. Jsou daleko, takže nejsou vidět. Já je ale cítím. Jsou plné vody, krup a podobnejch sraček. Bude to peklo. Ale nebojte. Přejde to. Jako ostatně všechno. Fajn víkend a vůbec.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 22-06-12” - 2


    Eva   (23.6.2012 (21.50))


    Pořád se chodím dívat na Jamesona a nic. A přitom vám tak držím palce. Asi to v tomhle teple jde všechno "po kubánsku".

    Ten Reflex si koupím, Holc píše dobře, a taky Pečinka je moc dobrej.

    Což o to, není problém najít si nějakou práci, ale lidi, co ti za ni zaplatí.


    skraloup13   (30.6.2012 (13.08))

    mno, v Jamesonu jsme nedopadli příliš slavně... ostatně, to už víš...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička