Hook 28-06-12


28. června 2012, autor skraloup13,



Včera bylo u Hooka veselo, neb se tam sešla vybraná společnost. Dorazil Michal, Ondra a nějaký děvče, jehož jméno si nepamatuju. Byl jsem sice představen, ale prostě netuším.

Tohle je docela zajímavá věc, že si hodně lidí napoprvé při představování nezapamatuje jméno. Prej je to tím, že se soustředěj na to, aby před novým známým udělali dojem a nezbyde jim kapacita na něco dalšího. Docela tomu věřím, protože třeba já, když si s někým novým podávám ruku, natáčím hlavu do strany, lehce hmouřím oči, do levého koutku úst nahazuji chápavý úsměv a dýchám nosem.

Tohle všechno zkoordinovat dá takovou fušku, že nic jinýho v ten moment nezvládám. Takže prostě nevím, jak se ta třetí osoba jmenuje, akorát si pamatuju, že říkala, že řeže skleněný věci na malý kousky.

Pak přišla Maya a Zelí a Karlík a Mára a jelikož včera měla Maya narozeniny, tak se pilo a klábosilo. Byly tam taky dvě herečky, ale jejich jména nevím – viz vysvětlení nahoře.

Naši chlapci političtí, naše vymazlený smažky, jsou kapku ve smyku. S hrůzou zjistili, že by mohli bejt popotahovaní, souzení a znemožnění, i když akorát kradli a užívali si.

Je jasný, že první, kdo se musí vyměnit, když se všechno začne srát, je ministr spravedlnosti, protože tam nemůže bejt nikdo, kdo není pod kontrolou, kdo nemá ty správný noty, kdo prostě není náš. To, že Pospíšila Nečas vykop je logickej krok, kterej navíc fajn odvede pozornost od maléru, co má zpěvačka angažovaných písní Vlasta, potažmo gumovej Mirda Kalousků.

Jeden až musí obdivovat, jak ti nahoře, i přes deficit soudnosti dokážou vrtěti psem.

Tak jsme četli, my od Hooka, že proběh další výzkum. Nevím, kteří vědci do toho šli, ale to je šumák. Důležitý je, že dostali grant a sepsali zprávu. Výzkum byl o tom, jak poznáme, že potřebujeme pohyb, aby tělo bylo funkční.

Popsali stodvaasedmdesát stran píčovinama, dělali na tom dva roky, utratili haldu peněz a přitom se stačilo jen zeptat. My totiž víme, jak se pozná, že je tělo zhuntovaný a že by to chtělo proskočit se. Přišel na to jeden známej.

To, že jste s kondičkou v prdeli vám oznámí to, když se při zvednutí půllitru zadýcháte. Je to jednoduchý, prostý a hlavně neomylný.

Dnes to vypadá, že bude chcát jen občas. Bude to většinou nečekaný. Ale teď když o tom víte, máte před ostatníma sjetinama náskok.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 28-06-12” - 2


    Eva   (28.6.2012 (14.15))

    já si zase nepamatuju jména dětí mých známých (píšu úmyslně známých, u blízkých přátel to vím dobře)...a nejen jména, já si ani nepamatuji pohlaví a počet, z kterýho manželství a zda vůbec děti mají:-)))... proto se na děti v hovoru radši moc neptám, abych nešlápla do ...


    skraloup13   (30.6.2012 (13.11))

    ono zeptat se na děti je ošemetné... většinou tím člověk spustí hodinový monolog tázaného...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička