Hook 12-07-12


12. července 2012, autor skraloup13,



Jeden z nás od Hooka byl včera ve smyku, jelikož mu přišel účet za telefon. Volal totiž do jakési bezplatné poradny, protože jeho osobní exekutor začal vyšilovat a přestala s ním být řeč. Už jsme o tom několikrát psali, že každý má svého osobního exekutora. Většinou to jsou prima chlapíci, ale někdy natrefíte na debila, kterej vám dokáže dost znepříjemnit život.

Prostě volal do té poradny, pořád mu to hlásilo, že je v pořadí, za dvě hoďky to spadlo a přišel mu účet na osmnáct litrů. To je hned.

S operátorem není řeč, takže to bude muset zaplatit. Je rozhodnutej telefon zrušit a žít bez něj. Přemejšleli jsme, jestli jde mobil něčím nahradit. Něčím, co nestojí prachy.

Jelikož hodně čtu a všímám si, jak jde cvrkot, navrhl jsem, že bychom mohli místo volání požívat kouřový signály. Takhle se domlouvali Indiáni, který mám rád. Hlavně Vinnetua a Nšo-či.

Včera jsme to vyzkoušeli. Nedopadlo to nejlíp. Abych řek pravdu, dopadlo to dost na hovno. Chtěli jsme vyslat jednoduchou zprávu, že si dám ještě jedno a zaplatím. Zapálili jsme v popelníku lehce zvlhčenou trávu. Čmoudu to dělalo dost, ale přečíst se nedalo nic. Výčep tonul v mlze a děsně to smrdělo. Asi jsme spolu s trávou přinesli z parku i nějakou psí navštívenku.

Docela jsem byl z našeho neúspěchu zklamanej. No, aspoň vím, že kouřovejma signálama se v hospodě domluvit nedá. Hlásím vám tohle info zdarma, neb nejsem svině.

Nějakej model, co se jmenuje Tran se popral, má cosi s rukou a tím pádem je ohrožen megakoncert Walda Gangu. Jsem čet. Dost mě to vzalo. Samozřejmě ne to, že se nějakej blbeček popral, ale že neznám kapelu, na kterou se prej těší deset tisíc lidí.

Našel jsem si je na Youtube. Mám zkaženej den. To je prostě děs. Navíc, těch deset tisíc fanoušků – je to kapku zavádějící. Maj hrát ve Svijanech na pivních slavnostech a ty lidi tam budou, i kdyby tam měli vystupovat Maxim Turbulenc.

Ach jo. Ta naše umělecká scéna je fakt pestrá.

Iveta Bartošů hraje hlavní roli v hororu Poslední výkřik.  Mimochodem, tak se má jmenovat i její nové turné. Hraje sice hlavní roli, ale pro jistotu ji zabijou hned na začátku. Přijde mi to rozumné. Vrah má na sobě takovou zelenou soupravu s kapucí. Vypadá jak člen protichemický roty. Iveta vypadá jako Iveta. Hádám, že ten film bude výživnej. Něco jako Kněžna Libuše.

Dopo bude foukat, odpo se přiženou mraky, ale chcát bude až večer. Buďte v klidu.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 12-07-12” - 1


    Eva   (12.7.2012 (12.40))

    A co fujara? Tou byste se dorozumívat nemohli?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička