Hook 16-07-12


16. července 2012, autor skraloup13,



Nám od Hooka se líbí, jak se v poslední době každej snaží bejt vtipnej. Třeba premiér Nečas. Ten nedávno hodil mezi prostý lid bonmot, že vládní pgm je již z šedesáti procent splněnej. Fakt psina. Zvlášť když si uvědomíme, že vládním pgm je dovíst tuhle zem do naprostý prdele. Tak už jsme za půlkou. Levou. Hurá. Kurva.

Simona Krainů, jakási modelína, si taky zažertovala. Že prej, jak teď bude rodit, tak to půjde císařem a tunel Blanka zůstane tím pádem v klidu. Přijde mi, že Krainová rychlejc mluví, než myslí. I když – v jejím případě bych spíš řek, že rychlejc mluví. Tečka. Vůbec jsem se nesmál. Ani trochu. Spíš mne to přimělo k tiché, do sebe obrácené meditaci.

Osobně si myslím, že modelína Krainová je emzák.

Víkend byl pracovní. Alespoň u mne. V sobotu i neděli jsem zvedal HDP a malounko jsem si u toho namoh záda.

Dnes se mi píše obtížně. Může za to Krainová. Teď jsem zrovna zaznamenal titulek „Upečte si kuře v díře“ a vybavil se mi tunel Blanka. Nemůžu ho dostat z hlavy. Jsem sám ze sebe znechucenej.

Místo abych skládal věty o zasněných srnách, zadumaně  stojících na lesním pažitu zalitém stříbrnými paprsky unavené luny, tak myslím na píčoviny. Uff.

Přijeli stěhováci. Musím dohlídnout na naložení nábytku. Musím pak jet za nima a dávat pozor, aby nezapadli do nějakej díry.

Krainová Krainová. Ty ty ty.

Dnes bude chcát. S přestávkama tak malejma, že je ani nepostřehnete.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 16-07-12” - 2


    indi   (16.7.2012 (17.30))

    no jo prší nejen venku


    skraloup13   (21.7.2012 (15.25))

    prší naprosto všude... akorát si toho málokdo všim...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička