Hook 18-07-12


18. července 2012, autor skraloup13,



Platy soudců a jinejch ústavních činitelů se maj zvednout. Ne moc. Řádově o desetitisíce. Nám od Hooka to přijde sympatický, jelikož je krize a musíme šetřit na všech frontách. Oceňujeme proto, že si platy nezvedli třeba o půl mega. Ať si říká kdo chce co chce, ty naše smažky, za kterejma se potácíme, jsou nakonec docela fajn.

Jakási Gavriely si nechala voperovat větší implantáty, jsme četli. Trošku jsme googlili, jestli jí při tej příležitosti taky zformátovali harddisk a rozšířili operační paměť, ale nic jsme nenašli. Takže bude mít větší kozy, ale jinak je vše při starým. Asi je to tak lepší. Pro ni i pro okolí.

Četli jsme, my od Hooka, že pravidelný příjem tekutin je základem štíhlé linie, celkové vitality a dobré mysli. Souhlasíme s tím naprosto. To, co jsme doteď cítili tak nějak intuitivně, dostalo vědeckej základ.

My už třeba léta pijeme ještě dřív, než dostaneme žízeň. Jsme před žízní o krok napřed. Nemůže se nám stát, že jsme dehydrovaní, že máme sucho v ústech, jelikož se neustále zavodňujem. Proto taky máme hladkou pleť a jiskru v oku. Myslíme si, že člověk by měl dodržovat životosprávu a trošku se o sebe starat.

Známej včera přines jakejsi časopis pro mladý a nevybouřený a tam byl článek o tom, co si sebou vzít na první rande. Bez čeho se jako člověk neobejde, když jde s modelínou někam, kde to nezná, kde neznaj jeho a kde se může přihodit prakticky cokoliv.

Celej ten článek nám přišel naprosto pomýlenej. Např. nevím, proč bych měl sebou tahat žvejkačky, nebo náhradní spodní prádlo. Trošku jsme o tom na výčepu debatovali a shodli jsme se, že na prvním rande by měl soudnej maník mít v báglu půllitr, sirky nebo zapalovač, dvě krabičky cigaret, knihu Poklad na Stříbrným jezeře, pláštěnku a sundavací pokrývku hlavy. Vše ostatní je navíc.

Jo, ještě by měl bejt domluvenej, že mu během večera zavolá kámoš, že má úmrtí v rodině, aby měl důvot se zdekovat k Hookovi.

Dnešek bude rozpačitej. Trošku bude chcát, pak zase nebude – jeden aby se v tom vyznal, vám řeknu. Docela se těším, až bude večer.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 18-07-12” - 3


    Eva   (18.7.2012 (21.12))

    průšvih je, že když soudci budou tlačit, tak si ty platy fakt zvednou...


    Agin   (19.7.2012 (7.49))

    A neslušel by nám třeba také ten soudcovský....(šat) plat?


    skraloup13   (21.7.2012 (15.27))

    když soudci budou tlačit, tak u toho nechci bejt... jinak nám by spíš než soudcovskej šat slušela v ruce sudlice a v duši spravedlivé rozhořčení... :-)



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička