Traktory a náklaďáky


18. července 2012, autor Eva,



Pokud nevíte jak zaměstnat malé kluky v tomto deštivém počasí, kupte jim aktivity Traktory a náklaďáky a mají postaráno o zábavu na celý den a možná i na ty další.
Traktory a náklaďáky je sešit plný pestrých samolepek, které si děti mohou nalepit pod popisky jednotlivých aut. Pod každým textem je k tomu určený obrys daného auta.

 
 
Samolepky se ze sešitu snadno vyjmou a děti je pak mohou umístit na správná místa. Procvičí si tak nejen čtení, ale i prostorovou představivost a logické myšlení, protože ne všechny samolepky, co jsou zde k dispozici, patří k popiskám. Jejich jich zde plno navíc pro případ, že ještě nemáte polepený nábytek v dětském pokoji či máte volné místo na ledničce. Samolepky totiž úžasně drží, zkoušela jsem to.
Sešit je tematicky rozdělen na traktory, nakladače, bagry a buldozery, sklápěčky a nákladní auta. Prostě vše, co kluci milují.
 

 
Pokud váš synek ještě neumí číst, nevadí. I děti předškolního věku jsou schopny dle náčrtů vyhledat ty správné samolepky. Jen jim dospělí musí trochu pomoci a ukázat jim, na kterou stranu lepicí obrázky patří. 
Máte-li doma o prázdninách znuděné holčičky, nezoufejte, i pro ně existují podobné aktivity. Jmenují se Nejmilejší zvířátka a najdete zde samolepky koťátek, štěňátek, želviček, králíčků i myšek a samozřejmě i jejich dospělých rodičů.









Zařazeno v kategorii Knihy, recenze, Postřehy





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička