Hook 19-07-12


19. července 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme včera googlili. Děláme to často, protože prvák na to máme na výčepu čas a druhák se většinou dozvíme spoustu zajímavejch věcí. Ostatně, dozvídat se zajímavé věci, vstřebávat je, katalogizovat a hodnotit je pro nás stejně přirozené, jako pití piva.

Včera jsme narazili na jednu poradnu. Můžete tam napsat dotaz a někdo erudovanej vám odpoví. Docela jsme byli vyjevení, co všechno lidi v tejhle rozháranej době dokážou řešit. Dám příklad.

 

Dotaz:

Dobrý den. Prosím o Váš názor na záležitost, v které tápu. Jsem samoudržovatel svých vlasu, sama se stříhám, češu, barvím, živím a meju. Jsem spokojená s tím co na kštici si stvořím, ale nemůžu si srovnat v hlavě, jaká barva se více hodí k mým 42 letem. Mám sytě modré oči, pěkné, klenuté obočí do oblouku, vrásky zatím drobné, nehluboké, skoro mělké. Přírodně jsem byla světlá hnědovláska, ale už jsem dosti prošedivělá a seschlá. Když dám odstín nějaké hnědé, jsem spíš divně rezavá a lidé se mne bojí. Láká mě tmavší barva než byla má, láká mě i decentní lila, láká mne i fosforeskující zelená, ale nebudu já pak ještě starší? Posílám foto…..jsem ještě šik jinak, promiňte sebechválu, páchne a smrdí…..Jen mě zajímá názor odborníka na barvení šedin v tom kterém věku u vlasů….Za případnou odpověd děkuji, Míša

 

Odpověď:

Dobrý den,

je mi líto, ale v tomto případě se nemám čeho chytnout. Černobílou fotku, kterou jste poslala, jsem si pozorně prohlédl, ale Vás jsem tam nenašel. Rád bych Vám pomohl, ale opravdu netuším jak.

Salon Robert Starý, Robert Starý

 

 

Mno, tak tohle normálně nevymyslíte. Tohle píše život. Je evidentní, že některým lidem ještě nedošlo, že je krize, utahování vopasků, že jsou fronty před úřadama práce, že před zooparky je z vybíjené zvěře vařen guláš pro chudé a řešej jednu píčovinu za druhou. Ufff.

Naše milé smažky, co vedou tenhle stát, jsou zdrcený a v deprézi. Že si přidat na platu nechtěj, ale že musej, neb jim to soud Ústavní nařídil. Premiér Nečas se nechal slyšet, že kvůli pár kačkám nepůjdou oni, jako politici, do lochu. Mno, chtěl bych našeho premiéra ujistit, že to kvůli pár kačkám opravdu nebude.

Venku je docela hezky. Vítr pročesává listí na větvích stromů, před chvilkou jsem zahlédl ospale letícího ptáka. Byl tmavej a sám. Jeden by řek, že je venku idylicky. Klídek – až vás to zechčije, tak se proberete.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička