Hook 27-07-12


27. července 2012, autor skraloup13,



Okurka pokračuje. Voni fakt už nevěděj, o čem psát. Přitom témat je halda. Třeba jen dát dohromady seznam těch, co tady kradou, takové to naše Kdo je kdo, by zaměstnalo všechny investigativní žurnalisty a ještě by museli nabrat brigádníky. Jenže vono hovno. Takže kliknete na Události dne a co vám vyjede? Vyjede vám, že jakási modelína Sokolová fotila v Saint Tropez, seděla u toho na prdeli v písku a moře ji zanášelo chaluhama.

Prej jde vo novej uměleckej projekt uznávaného fotografa Sammyho George. Uznávanej je hlavně na severním předměstí Turína, kde má v pizzerii „U Fiata“ fanklub. Sokolová se vyjádřila jako že focení bylo super, vila, kde byli ubytovaní byla super a celej štáb byl, jak jinak, super. Já byl taky super. Super nasranej, že jsem to vůbec čet.

Jako kdyby nebylo dost skleníkovýho efektu, atomovejch hřibů a občanskejch nepokojů.  Jasně, já vím, ne každej chce číst vo těchhle tragédiích, ale kdyby aspoň kurva napsali něco užitečnýho. Třeba jak správně sanitovat trubky, abych se z piva nezeblil.

Ještě že chodím k Hookovi. Tady pivo teče takovým fofrem, že se trubky nemaj šanci zanýst. Zanes se akorát kávovar, což de pochopit, protože těžko uděláte patnáct kafí za večer. Pokud tedy nemáte vopravdu silnou vůli.

Já, když takhle jezdím po Praze, tak vidím spoustu billboardů. Jeden mě dnes zaujal. Bylo tam velkým písmem, že jestli chci Fiata 4×4 (pro méně vnímavé – už jsem dnes tu značku jednou zmínil), mám navštívit svýho dealera.

Stavil jsem se za ním a přednes mu svý přání. Nabíd mi jointa a pět minut přemejšlel. Pak zavrtěl hlavou a řek, že vo tom ještě neslyšel. Jediný co, tak že podle názvu by to mohlo pocházet z Maroka a asi to má rychlej nástup.

Možná, jestli někdo z vás má dealera vietnamskej národnosti, tak by byl víc v obraze. Voni Vietnamci jsou vzdělaný. Mimo to, že věděj jak nejlíp připravit kolii, se v těchhle věcech vorientujou líp, než celostátní průměr.

Vietnamce mám rád, to jako že jo. Maj furt votevřeno takže nepamatuju, ža by mi kdy došly cigára. Je to užitečnej národ.

Do Ostravy dorazila legendární stíhačka Mig-21. Kámoš od Hooka je rád, že se starej na chvíli zbavil, i když radost mu trochu kazí to, že jela na Colours a spletla si termín. Počítá, že se mu vrátí nasraná, ve smyku, bez kerosenu a možná i bez podvozku.

Je 22:06. Čtvrtek. Tohle píšu u Hooka, protože ráno bych to nestih. Sedím dole na jedničce. Na mým místě na výčepu dřepí Džesika. Za chvíli ho zvednu. Nebo taky ne. Nemám ten flek předplacenej. Mimochodem, Džesika se občanským jménem jmenuje Roman. Jelikož ale furt čumí na Jessicu Fletcherovou, říkáme mu Džesika.

Každej má nějakou aberaci. I když si to nepřizná. Jeden můj známej třeba furt luští sudoku. Jako náš taťka, Venda Klausů. Akorát že to neluští v lánskej voboře, ale v MHD. Kupuje si takový tlustý knížky, kde těch sudoku je halda. Když všechno vyluští, když všechna čísla seděj, tak to nosí do antikvariátu. Prej je vo to docela zájem. Kupujou si to hlavně ti, co by nevyluštili ani trojčlenku. Přijde mi to pro tenhle národ symptomatické. Omlouvám se za cizí slovo.

Jsem utahanej natolik, že je mi šumák, jestli bude chcát, nebo ne. Fajn víkend a ničeho se nebojte. Většina z vás se vzbudí i v pondělí.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička