Hook 31-07-12


31. července 2012, autor skraloup13,



Tak jsme četli, my od Hooka, že v Pardubicích uvažují o tom, že vyhlásí stav nouze. Do města se maj totiž opět sjet znalci vína na Mezinárodní soutěž vín. Když se sjeli loni, vzpamatovávali se z toho Pardubice ještě v listopadu.

Jeden z komunálních pardubických politiků prohlásil, že celá akce sice zní nevinně, ale má pro infrastrukturu a psychický stav obyvatel devastující účinky. Přestože degustátorů (rozuměj lidí, kteří si z chlastání udělali živnost) dorazí jen několik desítek, dokážou ochromit dopravu, zeblejt draze opravené fasády, pohoršovat konáním všech potřeb kdekoliv a v silném pomatení smyslů navíc odmítají jakékoliv se podřízení úřední autoritě.

Psycholog Darebný, který promoval na plzeňských právech a jehož diplomová práce „Alkohol ve službách míru“ ho katapultovala mezi přední autority na biomasu prohlásil, že se tomu nediví, jelikož smíchat toho tolik, tak by vyváděl i Kalousek.

Jsme s Pardubicema solidární, ale v nebližších týdnech se jim vyhnem. Ostatně, není to pro nás nějaká velká oběť, vyhnout se Pardubicím, jelikož se prakticky nehnem z Hooka.

Dánští vědci, kteří se v posledních měsících hodně snaží, objevili, že do Ameriky přišli jako první Asiaté. V jakési americké jeskyni totiž objevili asi patnáct tisíc let starej koprolit. Koprolit je vědecký označení hovna. Prej je nade vší pochybnost, že to musel vytvořit zamyšlenej Asiat.

Nás od Hooka to nepřekvapuje, protože tyhle věci jsou průkazný moc. My třeba díky tomu víme, že včera byl první na hajzlu u Hooka Dalibor.

Některý lidi fakt nevěděj co by. Např. Beckham a Beckhamová chtěj další dítě počít na olympiádě. V oštěpařským sektoru. Nejlíp při finále. Oba si myslí, že to bude skvěle adrenalinové. Co si myslím já sem radši ani nepíšu.

Četli jsme, že nám ze Španělska posílaj zpátky éro L-159, který jsme s nima kdysi vyměnili za jiný éro. Moc se v tom už neorientuju, protože mám pocit, že to za chvíli bude jak s tím debilem, co ved bejka či co na trh a vrátil se s jehlou, kterou ztratil. No, možná začínáme přecházet na směnnej obchod, takže L-159, co teď máme nečekaně někde v bednách, bysme mohli s někým vyměnit třeba za rejži. Takovou tu, co se při vaření nelepí.

Dnes bude chcát až v podvečer. Což bude skvělý.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička