Hook 07-08-12


7. srpna 2012, autor skraloup13,



Teplou večeři má prej jen 6% Čechů, jsme četli my od Hooka. Docela by mne těch 6% zajímalo – jak vypadaj, co si myslej, co dělaj. Protože lejt do sebe večer teplý pivo dokáže jen někdo hodně vyjímečnej.

Včera jsme četli jakýsi debilní rady o tom, jak trénovat poslední dny před běžeckým závodem. Když si odmyslím to, že na běžeckej závod se může přihlásit jen totální zoufalec, nebo emzák, přišly nám ty rady nějaký pomýlený. A komplikovaný. Když bychom připustili absurdní myšlenku, že bychom se na nějakej takovej závod dali, tak si myslím, že by bohatě stačilo běžet při cestě do Hooka. Trénink by to byl vyváženej a tělu by se hned dodali všechny látky, které člověk při tom stometrovým kvaltu ztratil.

Z Hooka se běhat nedá. To jen kdyby to někoho napadlo. Z Hooka se odchází zvolna, s rozmyslem, krokem tanečním, s veselou písní na rtech a s láskou v srdci.

Náš milý Tomio ušatý by si měl v tý svý branži udělat pořádek. Furt všem radí, ale že se cestovky zakládaj jen proto, aby se nechaly zkrachovat, jelikož není problém založit hned další, nějak příliš nekomentuje. Nebo jsme si toho nevšimli, že by to komentoval. Znám jednu moudrost o oku, trámu a třísce, ale nechci bejt zlej.

Nedávno jsme tady psali o filmu Poslední výkřik. Iveta Bartošů, Miro Šmajda, maskovanej vrah a bratři Kučerovi za tím vším. Je to už v kinech a teď jsme četli recenzi. Vybírám z ní jednu větu – „Nizoučká úroveň Posledního výkřiku je jistě způsobena i tím, že tvůrci nepobrali moc talentu.“

My jsme psali, že je to sračka. Celkem jsme se s recenzentem shodli.

Odhalili jsme, jelikož jsme zvídaví a investigativní a hodně věcí si dokážeme spojit dohromady, že Babica je v Japonsku. Hitem japonského léta se totiž stala zmrzlina ze sojové vomáčky. A jak jistě všichni víte, sojová vomáčka je pro Babicu něco jako kámen mudrců pro zanícenýho alchymistu.

Pamatuji si, jak jednou prozrazoval recept na česnekový dip – sojovka a kečup. Zkusil jsem to, ale asi jsem netrefil poměr, neb to bylo hnusný.

Dnešek nabitej událostma. Diář zaplněnej, práce nad hlavu. A do toho bude chcát. Bude to skvělý.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 07-08-12” - 2


    Eva   (7.8.2012 (21.35))

    :-))))... tak tohle musí na titul


    skraloup13   (11.8.2012 (16.25))

    děkuji...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička