Hook 20-08-12


20. srpna 2012, autor skraloup13,



Dnes má dorazit horkej vzduch ze Sahary. Budou hice nevídaný a asi umřu. Ale to neva, co se má stát, se stane.  Ono už včera bylo tepleji než bych chtěl a trpěl jsem moc. Jak jsme zjistili, my od Hooka, nejsme sami, kdo trpí vedrem. Komu leze na mozek.

Kandidáti na prezidenta to třeba odskákali slušně. Např. Přemysl Sobotka byl asi na sluníčku dýl, než bylo nutný, protože přišel s vypečenou myšlenkou, že se jako nebudou přechylovat ženský jména. Že mu to nepřijde normální. Ehm, mně nepřijde normální pan Sobotka. Když mu kurva vadí přechylování, tak ať se odstěhuje.

Tyhle vejmysly chorejch mozků jsou děs.  Vladimír Iljič Dlouhý chce zasejc, aby volil už i šestnáctiletí, případně desetiletí a sedmiletí. Že by to jako oživilo zájem o politiku. (Politika je u nás synonymum pro kradení, podvádění a lhaní.)

David Beckham ukázal tělo a rozkrok a puchejř na vobloze si masíruje svaly. Nevím, co mě děsí víc. To zas bude den.

Jogíni radí, že na vedro nejlíp vyzrajem, když budem dejchat přes zavinutej jazyk. Těm už taky hrabe. Občas mám fakt pocit, že jsem jedinej, kdo není sjetej. Ono taky po ránu si dát jointa, tak nefunguju a jen se směju.

Musím utíkat, jelikož jsem zaspal a mám toho moc. Snad jen – holky z Pussy Riot to dostaly natvrdo. Dva roky. Za zpěv. Slušnej výkon. A ten náš statečnej luštitel sudoku k tomu neřekne ani popel. Tedy, aspoň jsem si ničeho nevšim. Jo jo, když lízt Putinovi do prdele, tak pořádně, že, ty náš charakterní Vendo.

V každým případě to budou mít holky těžký. Nedělám si iluze, že nápravný zařízení v Rusku je nějaká fajnová ubytovna. Je mi jich fakt líto.

Dnes je to krátký, zítra to doženu. Chtěj prej zatrhnout kouření v restauracích. Smažka Heger s tím přišel. Doufám, že s tím taky rychle odejde. Jinak budu mít pocit, že nastal čas na stavění barikád. Ostatně, my, co bydlíme na Pražským povstání, máme stavění barikád tak nějak v krvi.

Dnes bude chcát. Ne že ne. Akorát, jak budou ty hice, tak se všechen životodárnej déšť vypaří, ještě než spadne na zem. Je to prostě v prdeli.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 20-08-12” - 2


    Eva   (20.8.2012 (19.33))

    to je čistě věc nevěsty, jestli si přechýlí nebo ne... ale osobně mi vadí, že na olympidádě se účastnily sportovkyně a ČT jim dala úplně jiná jména... asi v USA netuší, kdo je to Williamsová či Jeterová...


    Agin   (21.8.2012 (7.43))

    Jogíni a zavinutý jazyk??? Nemysleli oni studený uzený jazyk??? A pivčo?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička