Hook 23-08-12


23. srpna 2012, autor skraloup13,



My od Hooka jsme už rezignovali a sledujeme to s pobavením. Ptáte se co? Spíš se ptejte koho. Ty naše smažky, co maj pocit, že nás vedou k světlým zítřkům, ale jelikož si na pařezu blbě prohlídli letokruhy, ženem si to všichni do prdele tempem nevídaným.

Jenom taková technická – pařez, tedy letokruhy, nejsou k určení světovejch stran úplně to pravý. Přesnější info poskytnou zaječí bobky, jelikož už Seton v knize Dva divoši psal, že zajíc sere na jih.

Naše smažky, místo aby se snažili nám co nejmíň znepříjemňovat život, míchaj se naprosto do všeho, hlavně do toho, ce ještě jim navzdory funguje. Např. teď řešej přechylování.

Nedávno jsme o tom psali, ale myslel jsem, že je to jen chvilkový delirium Přemka Sobotky, který přejde. Ehm, nepřejde ani hovno. Už v tom jede víc figur a já mám takovej neblahej pocit, že jsou všichni děsně happy, jelikož po dlouhej době neřešej kdo z nich toho kolik ukrad, ale řešej totál píčovinu, za kterou nehrozí, že půjdou sedět.

Prezidentskej kandidát Přemek Sobotků se svěřil, že při sledování olympiády v Londýně si uvědomil, že přechylování je nesprávné, a že mu to vadí. Nevím kolik je Sobotkovi, ale jelikož mu, jak říká jeden kamarád, kouká parte z kapsy, tak asi dost. Víte, já si nemyslím, že náš prezident musí bejt nějakej velkej myslitel, proč taky, že, ale zase aby byl úplnej kretén? Cože?

Milej Sobotko, to sis fakt za celej svůj bohatej život nevšim, že tej krávě vod vedle se říká Nováková? Ufff, pryč od toho.

I když – když už jsme u těch prezidentskejch kandidátů. Slyšeli jsme, že Český Honza Fischer chce, aby byl prezidentskej plat menší, jelikož si prachy sežene jinde. Miloš Zeman Becher chce z prezidentskýho platu splácet státní dluh, protože mu kdosi nakukal, že prezident bere víc než Janoušek s Rittigem dohromady a Tomio Sushi Okamura, kterej nedávno dočet Dvacet tisíc mil pod mořem od Verna pozpátku, chce z prezidentskýho platu postavit ponorku, jelikož prej oceán má budoucnost. Fakt dobrý. Jedinej Vladimír Iljič Dlouhý je rozumnej a hodlá každou vejplatu prolejt. Střídavě u Hooka a u Voka.

Naše popletený smažky přemejšleli, jak jsem se doslech, že by stopli distribuci a prodej padělanejch léků.  Karolína Peaková, která nenosí pokrývku hlavy ani v těch největších vedrech ale povídala, že je proti, jelikož by se zničil trh. Chápeme to tak, že je vyděšená z toho, že by se zničil trh s padělanejma lékama a přišlo by na nás sedm hubenejch let. Ty jo, prudký slunce je svinstvo.

Dnes to venku vypadá fajn. Sluníčko tak nějak nesměle pomrkává, vlevo nad topoly se houfují nadějná oblaka. A až laně před polednem stojíce na lesním pažitu budou svlažovat z křišťálové studánky hrdlo své, začne chcát. Mám rád, když je život harmonickej.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 23-08-12” - 1


    Eva   (23.8.2012 (18.36))

    Sluníčko způsobuje negativní emoce, včera ve zprávách tři vraždy... jak napsal Sébastien Japrisot Vražedné léto...tvoje kandidátský přezdívky jsou geniální:-)))...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička