Hook 04-09-12


4. září 2012, autor skraloup13,



Britney Spears vystavila jakési úžasné tělo v bikinách, Mirda Kalousků zdraží mýtné aby zlevnil benzín a Tereza Maxová poodhalí svá tajemství.

Ty jo, hrne se to na nás ze všech stran, takže si to rozeberem.

Prvák – to že je Spears za galeristku mne celkem nezajímá. Když už, tak bych chtěl vědět, komu to vystavený tělo patří, jestli to je nějaká starožitnost, jestli to má i hlavu a tak. Nic z toho jsem se nedočet.

Druhák – tohle už tu Kalousek bylo. Zdražil se hajzlpapír, aby se mohli zlevnit lokomotivy. Možná, když už teda jedem v tomhle módu, by se mohlo zlevnit školný a zdražit pohřebný. Pak bych ještě dal na nulu vodný a pořádně vosral stočný. A jak má teď bejt drahá marmeláda a džem, tak budou levný koblihy. Jistěéé. Ten Kalousek je model nevídanej.

Třeťák – Maxová chce na televizi Barrandov prozradit, co musela obětovat, aby mohla bejt čupr modelínou. Nechcem Maxové kazit radost, ale my od Hooka to můžem odhalit už teď. Maxová musela obětovat beránka, dvě kozy a kohouta. Bylo to tam tenkrát prej jak na jatkách, ale vyplatilo se to.

Čet jsem takovej článek, jak zdravě otěhotnět. Nebyl asi určenej přímo mně, jelikož já dost dobře votěhotnět nemůžu (i když loni jsem byl asi deset dní gravidní, ale pak to odeznělo), nicméně i tak se mi ten článek zdál takovej pomýlenej.

Víte, jestli aby někdo zdravě votěhotněl, tak že je nutný vyluxovat, umejt vokna, zbavit pelech roztočů a jinejch vší, utřít prach a do lustru namontovat úspornou rtuťovou výbojku – hele, to se mi nějak nezdá.

Mezi náma, čistě mezi náma – jsou to píčoviny. Znám pár týpků, co se množej aniž by dělali takovýhle manévry. Takže asi tak.

Čet jsem včera takový lékařský pojednání. Já totiž čtu všechno, protože nikdy nevíte, kdy se vám která informace bude hodit. No, tak jsem čet, že mezi nejčastější spouštěče bolesti hlavy patří silná vůně.

Jo jo jo, to můžu potvrdit. Včera jsem byl u Hooka a asi po třetím či čvrtým bahnu jsem šel na toaletu. Jako na hajzl. Ten šampón, co tam byl přede mnou musel snad sežrat hadr na nádobí. To byl fakt děs. Vypad jsem ven celej uslzenej a tak mě rozbolela hlava, že jsem si musel dát ještě několik dalších piv na zklidnění mysli. Tyhle medicínský blaboly jsou fakt pravdivý.

Osmadvacátého září je pátek. Je to den červenej, sváteční a je to taky den, kdy u Hooka končíme grilovací sezónu. Bude to velký, neb se maj mimo masa kupovat i lampióny. Může dorazit každej, akorát by bylo fajn to anoncovat. Kvůli sudům a tak.

Dnes je venku přiměřeně. Chcát bude až večer, takže buďte v klidu.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 04-09-12” - 1


    Eva   (4.9.2012 (19.04))

    Ten člověk, co napsal to zdravý otěhotnění, asi neví, že děti jsou taky lesní, luční, z autosedačky, z podchodu, z hospodské toalety, sklepní, schodové ap. A jak tam máš kurňa umejt okna?



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička