Hook 05-09-12


5. září 2012, autor skraloup13,



Ty jo. Tak jsme se dozvěděli, my od Hooka, že si člověk bude moc připlatit za přesnější operaci. Přijde nám to skvělý.

Já osobně to vidím tak, že když strčíte felčarovi do kapsi pětilitr, tak když vám třeba bude mět operovat koleno, tak vám nevyndá mandli, ale fakt se bude zabejvat kolenem. Bude přesnější, líp celej zákrok zacílí a bude se u toho i víc soustředit. Fakt paráda. Jsem unešenej, jak se nám ten život zkvalitňuje.

Ona i narkóza by prej měla bejt šetrnější. Když to zacvakáte. Vyberete kasičku a místo aby vás na sále flákli klackem po palici, dostanete masku a plyn z ráje. Kurvajs. Pokrok prostě nezastavíš.

Dnes jsem zaspal. Ne moc, ale zaspal. Bylo to docela fajn, tedy až jsem přestal vyděšeně pobíhat po bytě a uvědomil si, že jde vo hovno, že mi můžou všichni políbit, že zdraví mám jen jedno, nervy taky a celkově že je to se mnou nevalný. Zejtra možná zaspím zase. Uvidím. Jak se mi bude chtít.

Jeden známej, kterej je velkej kulinář a i gothaj s cibulí jí v sedě si dělal rychlou večeři z jednoho hrnce. Má takovej spešl hrnec. Říká mu řeckořímskej. Ten se nejdřív před vařením namočí v osolenej vodě, pak se do něj nakydaj polotovary a strčí se do trouby. Jídla z něj jsou vymazlený, chutný, plný vláknin a rozličnejch vitamínů.

Tak on do toho mokrýho řeckořímskýho hrnce narval sojový boby, kousek točenýho salámu, lehce to poprášil moukou dvounulkou, zakáp sojovkou a navrch ozdobil rukolou a polníčkem, který natrhal v parku na náměstí Hrdinů. Tam co je Red Hook a nejvíc hoven na metr čtverečný. Nemyslete si ale, on je děsně hygienickej a ten plevel oplách v Savu.

Jebnul to všechno do trouby a šel na jedno. U Hooka se samozřejmě zasek, jelikož jsme tam probírali blanokřídlé, což je téma poučné a zajímavé, takže když dorazil domů, měl po hrnci i po večeři. Včera se mi svěřil, že to vyhodil i s troubou, neb se to zapeklo komplet. Řek jsem mu, že to měl možná víc podlejt a on mi řek, že jsem debil.

V Americe prej kandiduje na prezidenta i jeden zombie. Má celkem jednoduchej program – chce, aby nemrtví dostali víc pracovních příležitostí. Třeba navrhuje, že by mohli dělat vychovatele ve školkách.

Mno, mít ve školce jako dozor zombíka mi přijde poněkud punkové. I když, byl by z toho fajn film. Myslel jsem, že tohle může bejt jen v Americe, která je ve všem napřed moc. Pak jsem se kouk na ty, co kandidujou za prezidenta u nás a řeknu vám, je to samej nemrtvej. Ameriku jsme dohnali a předehnali.

Kolem poledne bude chcát. Ale jen chvilku. Možná si toho ani nevšimnete.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 05-09-12” - 4


    Peggy   (5.9.2012 (10.35))

    Dnes obzvlášť podařené, fakt jsem se nasmála :-)))


    Eva   (5.9.2012 (11.57))

    a když ještě něco přihodíš, tak ti odoperuje to koleno, ktery tě bolí, neb i tady má možnost výběru...hele a ten známý, co si sedá k jídlu, jí párek s hořčicí studený z papíru nebo si ho ohřívá?


    skraloup13   (5.9.2012 (12.27))

    Peggy - díky... Eva - ten známý jí párek s hořčicí studený z ohřátého papíru...


    Eva   (5.9.2012 (15.05))

    tak tomu říkám vrchol gurmánství...



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička