Hook 06-09-12


6. září 2012, autor skraloup13,



Včera jsme my od Hooka mluvili vo tom, že bysme vstoupili do médií. Že bychom jako vytvořili televizi. Red Hook TV. Ze začátku bysme vysílali na netu, pozdějc, až bychom nevěděli co s prachama, tak i s licencí vzduchem.

Akorát, bylo by nutný se od stávajících televizí odlišit. Přijít s něčím novým, vymazleným, vytuněným, něčím, co bude cool, in, co pojede, co bude válcovat vše kolem a na co se budou dívat kojenci i senioři napříč mým oblíbeným politickým spektrem.

Nejdřív nás napadla myšlenka opožděné televize. Že bychom vysílali s denním zpožděním. Mělo by to výhodu v tom, že by byl čas si všechny zprávy pořádně promyslet, sehnat k nim víc informací, dát tomu pořádnou formu a tak. Pak jsme si dali grog, protože po desáté se do výčepu vloudil takový vlezlý dynamický chlad a usoudili jsme, že je to píčovina. (Stejná píčovina jako „dynamický chlad“.)

Dumali jsme dál a pak jsem vymyslel tohle – budeme o krok napřed. Budem vysílat jako kdyby bylo o den víc. Dám příklad. Dejme tomu, že by mělo bejt zejtra hlasování o vyslovení důvěry vládě. No a my bychom už dnes informovali vo tom, že to nedopadlo, že Nečas se s Kalouskem ve Sněmovně zfackovali a že budou předčasný volby. Zároveň bychom zveřejnili prohlášení Taťky Klause, že to věděl už dávno a že se o tomto, jako i o mnohém jiném zmínil tenkrát v Davosu.

Jo, taky sport by byl na tohle dobrej. Hlásili bysme o den dřív, že jsme mistři světa v hokeji, případně že ne, hlásili bysme výsledky ligy o den napřed a dělali bysme mezi sázejícími zmatek. Třeba.

Osobně si myslím, že by to bylo skvělé. Pokud by se to dělalo s nasazením a kamenným xichtem, myslím, že by se nám podařilo přesně to, o co usilují všechny ty gaunerský smažky, co se tváří státotvorně a přitom destruují ze všech sil.

Totiž, definitivně rozvrátit tento stát, nastolit vládu chaosu a za provolávání anarchistických hesel zkusit se vydat po stezce, která vede ke šťastným zítřkům. (Nepochybuji o tom, že všichni, co vědět chtějí poznali, že pěšina, po které si to serem teďkonc vede tak akorát do tůně plnej exkrementů.)

Ještě si to celé nechám projít hlavou, jelikož tohle jsou věci, který je nutný promyslet ze všech stran. Nicméně ja fakt, že toto by mne bavilo moc.

Pražáci si asi všimli, že na pětce maj novou atrakci. Nasázeli si na chodníky takový obrovský betonový rakve, kterejm decentně říkaj květináče. Stály devatenáct mega a hne s nima jen jeřáb. Skoro celý to zatáhla EU, jelikož ta má peněz jak sraček, zvlášť na píčoviny a teď se čeká, až přijde další dotace, protože je potřeba nakoupit hlínu, palmy, nějakej ozdobnej rákos, macešky a podobný věci, aby se to jako zazelenalo, rozbarvilo, rozesmálo a aby se voko obyvatel rozjasnilo.

Zatím je voko obyvatel zachmuřený, neb se do rakví sype odpad, smrdí to a hnije. Jednu tu rakev, když byly hice, nějací maníci napustili vodou a udělali si bazenék. Dalo se v tom koupat asi dva dny, protože pak tam vlezli nepřizpůsobiví a a niž by byl v okolí nějakej orobinec, byla najednou celá hladina pokryta doutníky. Koupat se tam už nedalo. Prostě je to děs, co chorej mozek dokáže vymyslet.

Asi za hodinu začne chcát. Kde, to se mne neptejte.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička