Hook 13-09-12


13. září 2012, autor skraloup13,



S tím metylalkoholem to už není žádna sranda. Včera jsme to u Hooka probírali zevrubně a shodli jsme se, že na nějakou dobu přerušíme nákupy u Li-si-kuna, kterej má v Holešovické tržnici stánek s oděvy, spotřební elektronikou a alkoholem, jenž čepuje do přinesených nádob z pozinkovaných sudů.

Ano, je to ten Li-si-kun, který má mimo jiné i kompletní sortiment firmy Luis Vuitton, rozšířený o kolekci, kterou v intencích této módní značky navrhla jeho družka Božena Syrová. Li-si-kun je na svou družku děsně pyšnej, protože prej dokáže nakreslit tašku jedním tahem, zatímco Vuitton prej potřeboval tahy dva až tři.

Ale z5 k metylalkoholu. Je opravdu vobrovská klika, že není v pivu, protože to by se nám zhroutil svět. My od Hooka sice nejsme žádní kvíkváci, ale i ten nejprostší tvor by měl mít důvod proč žít.

Doufáme, že to policie brzo vyšetří a viníka zatkne. Co jsme vygůglili, tak prej ten metylalkohol má nade vší pochybnost nějakej zdroj a za vším stojí organizovaný pachatel. Po tomto zjištění jsme přesvědčení, že dopadení, zatčení, oslepení a usmrcení dotyčného je otázkou několika hodin.

Vláda, asi že maj všichni absťák, protože maj strach si dát panáka, ustavila krizovej štáb a dala do čela Mirdu Kalouska, kterej se kdysi u Kulaté báby chlubil, že dokáže prochlastat půlku státního rozpočtu a nikdo to na něm nepozná. Kozel zahradníkem? Okamura prezidentem? Uff.

I když, na druhou stranu, celýmu průseru se věnuje člověk, kterej tomu v téhle republice rozumí nejvíc.

Manželka Jiřího Šlégra se vzteká, že prej Rathovi by klidně dal, ale jí že nedá. Nechcem do toho moc rejpat. Chápem ale, že ona manželka musí bejt ve smyku, protože zjištění, že Rath je hezčí než vona by rozhodilo kdekoho.

Ornella Štiková je prej děsně v poho a dodělá si maturitu. Mno, myslím si, že by si především měla ještě jednou projet základku, protože mám pocit, že dost chyběla. Jinak Pepa Kokta je taky v poho, ale na maturitu že prej sere. A na základku taky.

Zombíci, tedy naši prezidentští kandidáti maj problém s podpisama. Mimo Zemana a Fishera. Většinou říkaj, že nějaký podpisy maj, ale že to není žádná diskotéka. Táňa Fišerová k tomu uvedla, že rozšiřuje počet podpisových míst, ale že se jí zatím nikdo nepodepsal. Nicméně má prej signály, od emzáků z Pluta, že je to jen otázka času. Vladimír Iljič Dlouhý je na tom taky nevalně, protože brigádníci, který platí, založili odbory a vyjednávaj novou kolektivní smlouvu. Že prej když nepřidá, tak z těch podpisovejch archů udělaj táborák. Jakl, kterej prej moc peněz nemá, tohle všechno odsuzuje, protože by mělo jít vo myšlenky a ne vo cirkus. Mimochodem, asi má myšlenky moc složitý, kterejm nikdo nerozumí, protože se mu zatím podepsal akorát Hájek, co nepochází z opice.

Je to všechno jedna velká píčovina.

Venku nádherně chčije. Teplota je tak akorát a rosnej bod na oroseném trávníku vesele předvádí jakési rozpustilé tance.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička