Hook 24-09-12


24. září 2012, autor skraloup13,



Ministerstvo průmyslu a obchodu prosralo sto třicet mega, ale nikdo za nic nemůže, protože vše se konalo v dobré víře a i když se to možná zvenku někomu jeví tak, že si nějakej zmrd napakoval kapsu, tak pravda je jinde, jelikož když se kácí les, lítá kde co, jak si kdo ustele, tak má ustlaný a neber jméno Taťky Klause nadarmo, sic tě Hájek, jenž nepochází z vopice, ale z gekona, bude dehonestovat mrazivě a neúprosně.

Nebudu se tím nějak moc zabejvat, protože krade se všude, krade se moc a je to tak správný, protože kradení bystří mysl, udržuje jednoho v kondici a díky tomu pak můžeme s vyrovnanou karmou a jasnou aurou čelit všemu, co na nás naše milé vládnoucí smažky kydaj.

Ostatně, jak teď dávám dohromady jednu knihu, tak jsem většinu textu ukrad, což mi přijde děsně skvělý, neb jsem se s psaním nemusel prakticky vůbec srát.

Mirda Kalousků, kterej je zdatnej a náš prohlásil, že problémy s ilegálním alkoholem řešil už před aférou, takže díky tomu je jen čtyřiadvacet mrtvejch. Kdyby to prej neřešil, tak těch mrtvejch bylo asi jako středně velký vokresní město. Mirdo, díky.

Nějakej Valerii Mazza, bohyni přístavních mol, ležel prej v Praze u nohou celej svět modelingu. Tohle mě fascinuje, jelikož miluju bizár. (Už jenom proto, že podle mne modelovali Frankensteina.)

Svět modelingu je pro mne něco jako Imaginárium doktora Parnase. Je to svět jakýchsi bezpohlavních živočichů, kteří se s široce rozevřeným pohledem, mimo jiné, ukájejí pozorováním hříček přírody.

Hříčkama přírody myslím modelíny, co dosáhnou na basketbalový koš bez výskoku, maj asi čtyřicet kilo a jsou součástí několika kampaní. Dost jsem nad tím nedávno u Hooka hloubal, proč jsou tyhle figury tak v kurzu, až mi kámoš řek, ať se na to vyseru, protože platí, že průměr nezaujme. Lidi se otočej spíš za zrůdičkou, než za souměrným fešákem. To mě uklidnilo a moh jsem se zase v klidu dloubat v nose.

BMI, což je index, kterej vám řekne, jak na tom jste s váhou, končí, protože se prvák přežil a druhák je podle něj skoro každej tlustej, což významné části populace přináší deprese a skeptickej pohled na svět.

Rýsuje se novej index, kterej bude spravedlivější a přinese štěstí a spokojenost i do té najzapadlejší vísky. Novej index se bude počítat tak, že svou výšku v metrech znásobíte dvěma a když vám vyjde cifra menší než deset, tak jste v poho, tak jste štíhlí a můžete se cpát kremrolema od rána do večera.

My od Hooka máme index svůj, soukromej. Počítá se tak, že ke své výšce v centimetrech přičtete sto a pokud vám vyjde kladné číslo, tak je vše jak má bejt.

Viewegh, kterej je velice úspěšnej, jelikož jeho psycholigický sondy čte na hajzlu kde kdo, se v posledním díle předved nevídaně. Už jen tan nápad udělat z Taťky Klause homosexuála – to prostě jen tak někdo nevymyslí. Akorát, hele, Viewegh, na našeho Taťku máme monopol my, my od Hooka. Tak bacha.

Mimochodem, včera jsme na výčepu mluvili o tom, že ty Viehwegovy knihy, že to je v poslední době takovej přepsanej Blesk do kapitol. Ehm, jestli si myslíte, že z nás teď mluví slepá závist, tak máte pravdu.

Venku se schyluje k dešti. Bude chcát, i když to na to vůbec nevypadá.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování





Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička