Hook 09-10-12


9. října 2012, autor skraloup13,




Kalifornští vědci, které děsně milujem za to, že s kamenným xichtem publikují jednu píčovinu za druhou, se opět vytáhli, neb zveřejnili, že po dvacetiletém pečlivém výzkumu zjistili, že sopky již dvacet let mlčí. Jezdili kvůli tomu léta po celým světě s fonendoskopy od firmy General Electric Light Orchestra a nezaznamenali jedinou smysluplnou větu, kterou by ten který rozšafný vulkán pronesl.

Mno, kdyby ti blbečci chodili do Hooka věděli by, že dvacet let mlčíme proto, že jsme se nehli z výčepu. Ale až pohár přeteče, promluvíme a možná i pravici pozvednem. Ehm, pohár by měl přetýct nějak zítra či pozítří.

Albert prej vypověděl smlouvu s velkejma pekárnama a bude brát šumavu vod malejch pekařů. Aby je jako podpořil a měli jsme se ještě líp, než se máme. Mluvčí Tesca hned vyrukoval s tím, že oni tohle dělaj už dávno a že u nich, jako v Tescu, kde je plesnivejch věcí míň než by jeden řek, maj v každým krámu aspoň jeden produkt malejch pekařů a jako příklad uvedl, že třeba v mini Tescu na Pražským maj ve vitrínce rohlík a v hypermarketu v Letňanech, kde je víc místa, maj rohlík a dvě housky, co jim dodal pan Zábranský z Dolních Počernic někdy v březnu tohoto roku. Pan Zábranský, zmatenej z toho, že se dostal k takovýmu kšeftu, si tehdá vyřídil Home credit a rozšířil pekárnu o další troubu.

V současnosti pan Zábranský vede jednání se svým osobním exekutorem, protože si chce vzít sebou do azylového domu na památku trochu mouky dvojnulky, aby měl jako vzpomínku na dobu, kdy se začal řítit do prdele. Osobní exekutor pan Lánský, který ho přiletěl exekuovat až z daleké Ostravy a použitím aerotaxi mu původní dluh zdvojnásobil s tím ale nesouhlasí, jelikož, jak prohlásil, i on musí z něčeho přes zimu na Maledivách žít.

Včera bylo u Hooka fajn, protože tam Kuba přines electric swing. Vůbec jsem nevěděl, že někdo takovou hudbu dělá. Se přiznám. Tempo nevídaný a řeknu vám, že když si dáte pár piv a jointa, je pak i takovej Harapes za statika. Já sice od mala vím, že jsem v rytmu zrozen, ale že až tak, to jsem fakt netušil.

V prvním ročníku na Cambridgi prej dostanete šedesát kondomů týdně zdarma. Jestli je to na hlavu, tak to je docela slušný. By mě zajímalo, kdy spěj.

Soud by prej měl projednat rvačku v Rumburku, která zahájila festival Etnické nepokoje. Je to festival dynamický, plný nečekaných zvratů, mezi lidmi oblíbený, akorát se letos nějak posral. My od Hooka se tímhle příliš nezabejváme, jelikož my máme festival celej rok.

Viewegh o svej poslední knize prohlásil něco jako že je tu tolik zmrdů, že z toho vyšla smutná groteska. Obávám se, že přání je zde otcem myšlenky, protože jestli z toho něco vyšlo, tak se to dejchat nedá a myslím, že další píčovinu by měl napsat s Obermannovou, jelikož jak jsme v kuloárech slyšeli, tak Obrmannová se začíná rozpomínat, že před lety podržela i velkýmu Taťkovi a možná i Hájkovi, co nepochází z opice, ale z gekona.

Venku je podivně. Celou cestu do práce jsem neviděl ani jeden rosný bod. Něco se žene. Řek bych, že budem durch.

To je vše.







Zařazeno v kategorii Četba na pokračování



Počet komentářů na “Hook 09-10-12” - 1


    Eva   (9.10.2012 (11.21))

    no záleží, kam ten pohár přeteč, mám obavy, že zase na blbou stranu



Přidat komentář

Pro vložení komentáře je třeba být přihlášen/a




Copyright © 2010 Literární net Sůvička